Etusivu / MotoGP / ”Erittäin huono ja vaarallinen rata” – Rossi ei halua Meksikoa MotoGP-sarjaan
Valentino Rossi (46) tyrmää ajatuksen Meksikon mukaantulosta MotoGP-sarjaan. 20 GP:n kausi ei sekään kiehdo ”Tohtoria. Kuva: Yamaha Racing

”Erittäin huono ja vaarallinen rata” – Rossi ei halua Meksikoa MotoGP-sarjaan

MotoGP-sarjaa hallinnoiva Dornan pääjohtaja Carmelo Ezpeleta ajaa F1:stä tuttua Meksikon Autodromo Hermanos Rodriguez-rataa väellä ja voimalla kauden 2019 kalenteriin – haluttiin tai ei. MotoGP-legenda Valentino Rossi on yksi niistä kuljettajista, joka tyrmää koko ajatuksen välittömästi.

– Se ei ole hyvä idea. Se on erittäin huono rata. En pidä siitä. Se on myös vaarallinen. Heidän pitää modifioida merkittävästi joitain osia radasta, mutta se on erittäin vaikeaa, Rossi jyrähti Crash.netille Tshekin GP:n yhteydessä Brnossa.

Meksikon mukaantulo sarjaan tietäisi osakilpailujen määrän nousemista yhdellä, eli 20:een. Samalla GP-kattauksella ajettaisiin myös kaudella 2020, jolloin Suomen on määrä tulla mukaan sarjaan rakenteilla olevan KymiRingin radan myötä.

Rossi tyrmää myös ajatuksen 20 osakilpailusta.

– Olen varsin epätoivoinen ennen kaikkea siksi, koska kalenteriin tulee 20 kisaa. Se tarkoittaa, että meille ei jää muuta elämää!

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *