Etusivu / MotoGP / Ducatin pääpomo jyrähti Lorenzolle
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Ducatin pääpomo jyrähti Lorenzolle

Jorge Lorenzon saama ripitys Ducatin moottoriurheilupomo Christian Gabarrinilta oli sittenkin pelkkää ininää verrattuna viimeisimpään jyrähdykseen. Italialaisvalmistajan toimitusjohtaja Claudio Domenicali pitää MotoGP-luokan kovapalkkaisimman kuljettajan avauskautta Ducatilla likamain ala-arvoisena.

Kylmä totuus on se, Lorenzon 12 miljoonan euron vuosiansioista vain kolmanneksen tienaava Andrea Dovizioso pyyhki tallikaverillaan viime kaudella lattiaa.

– Dovizioso dominoi ja Lorenzo jäi todella kauas meidän ja hänen omista odotuksistaan, Domenicali kuittaa Ducatin sisäisen väännön.

Kuninkuusluokassa Yamahalla kolme maailmanmestaruutta saavuttaneella Lorenzolla on vielä ensi kausi jäljellä rahakkaasta Ducati-sopimuksestaan.

Selviö on, että jos Lorenzo ei nosta kesään mennessä tuntuvasti tasoaan, niin jatkot Ducatilla on taputeltu. Tai sittenkin ainakin hänen markkina-arvonsa kokee romahduksen.

– Lorenzon pitää osoittaa olevansa maailmanmestari aiempien vuosien malliin. Ja hänen pitää ajaa rohkeammin. Se on seikka, jota häneltä puuttui erityisesti kauden alkupuolella, Domenicali sivaltaa Italian Sky Sportsille.

Ducatin toimitusjohtaja Claudio Domenicali ja Andrea Dovizioson pyörä. Kuva: Ducati Corse

Katso myös

GP-komissio nuiji Kalliolle ensi kaudeksi viisi villin kortin kisaa

KTM:n testikuljettajan Mika Kallion oli tarkoitus ajaa ensi kaudella kuusi villin kortin MotoGP-kisaa. Nyt tuo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *