Etusivu / MotoGP / Doviziosolta täyslaidallinen Marquezille: ”Hän käyttäytyi erityisen huonosti”
Marc Marquezin ja Valentino Rossin yhteenotto Argentiinan GP:ssä näytti tältä. Kuva: Motogp.com

Doviziosolta täyslaidallinen Marquezille: ”Hän käyttäytyi erityisen huonosti”

Andrea Dovizioso tunnetaan MotoGP-varikoiden yhtenä sympaattisimpana kuljettajana, jonka arkkiviholliset on laskettavissa korkeintaan sirkkelimiehen yhden käden sormin. ”DesmoDovi” ei ole kuitenkaan radalla, eikä sen ulkopuolella mikään hyssyttelijä, päinvastoin. Mielipiteet ovat painavia ja nyt Dovizioso lapioi täyslaidallisen ”sitä itseään” Marc Marquezin päälle.

Marquezin on turha luulla keräävänsä sympatiapisteitä Doviziolta, joka kanssa hän on tullut tähän mennessä mainiosti toimeen.

Dovizioso ei voi yksinkertaisesti sulattaa niitä ylimitoitetun rajuja ja vaarallisia liikeitä, joita Marquez teki Argentiinan GP:ssä – ja joista yhteenotto Valentino Rossin kanssa on luonnollisesti noussut päällimmäiseksi puheenaiheeksi.

– Marc teki kaiken, mitä hänen ei olisi pitänyt tehdä. Hän käyttäytyi radalla erityisen huonosti, Dovizioso tykittää Corriere dello Sportille.

Dovizioson mukaan hallitseva mestari sekosi totaalisesti konsepteissaan.

– Jos olet harjoituksissa ja missä tahansa kelissä yli sekunnin muita nopeampi, niin silloin pitäisi olla helppoa korjata talteen hyvä tulos, Dovizoso kärjistää Marquezin ylivertaisen treenivauhdin Argentiinassa.

– Mutta hän teki kaikkia mahdollisia virheitä. Hänelle tulee olemaan täällä varmaan tukalat oltavat, Dovizioso vinkkaa oman veistoksenkin Termas de Rio Hondo-radan tuntumaan saaneen Rossin käsittämättömän kovaan suosioon Argentiinassa.

Rio Hondo ei lukeudu ratana Dovizioson suosikkeihin. Kuudes sija maistui siinäkin mielessä miltei voitolta Marquezin jäätyä penaltin myötä pisteittä.

– Kuudes sija oli kultaa minulle, myhäilee sarjassa toisena oleva Dovizioso.

Voittajaksi palannut Cal Cruthclow sivalsi silmät säihkyen MM-johtoon pistein 38. Dovizioson plakkarista pinnoja löytyy kahden kisan jälkeen 35, eli 15 Marquezia enemmän.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Austinissa, jossa Marquez on napannut tähän mennessä pelkkiä voittoja vyölleen.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Rossi raivoissaan: ”Likainen Marquez” on tuhonnut tämän urheilulajin!

Marquez vastaa kohuun: ”En ole koskaan urallani osunut tarkoituksellisesti toiseen kuljettajaan”

Andrea Doviziosolle kuudes sija Argentiinassa oli hänen mukaansa ”kultaa”. Kuva: Ducati Corse

Katso myös

MotoGP-sarjassa tehtiin upea yleisöennätys

MotoGP:llä menee kovaa. Sarjan 19 MM-osakilpailua houkuttelivat kaudella 2018 paikan päälle yhteensä 2 884 242 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *