Etusivu / MotoGP/MotoE / Dovizioso pyytää seitsemää miljoonaa euroa kaudesta – Ducati tarjoaa neljää
Andrea Dovizioso. Kuva: Ducati Corse

Dovizioso pyytää seitsemää miljoonaa euroa kaudesta – Ducati tarjoaa neljää

MotoGP-luokan viime kauden MM-kakkosen Andrea Dovizioson ja Ducatin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat pattitilanteessa – ainakin vielä hetken aikaa. Pyynnössä ja tarjouksessa on edelleen ammottava kolmen miljoonan euron kausikohtainen ero.

Dovizioso torjui Ducatin ensimmäisen tarjouksen, joka oli neljä miljoonaa euroa kaudesta.

Näkemysero oli suuri, kuten ”DesmoDovin” manageri Simone Battistella totesi. Dovizioson vaatimus on siis seitsemän miljoonaa euroa kaudesta.

Dovizioson todellisena markkina-arvona pidetään tällä hetkellä 5-6 miljoonaa euroa. Eli juuri sitä summaa, johon osapuolet tulevat hyvin todennäköisesti päätymään. Potti tietäisi ”palkkakuopassa” lojuneelle Doviziosolle liksan kolminkertaistumista nykyiseen nähden.

Dovizioso on yhdistetty neuvotteluissa myös Hondaan, joka ei tosin pystyisi pistämään ainakaan palkan muodossa Ducatia paremmaksi.

HRC solmi hallitsevan maailmanmestarin Marc Marquezin kanssa kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen, joka on arvoltaan noin 24 miljoonaa euroa. Se nostaa Marquezin ensi vuodesta lähtien kuninkuusluokassa myös palkkakunkun valtaistuimelle.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Dovizioso on tuskastunut Ducatin touhuihin – nyt tapetille nostettiin vielä Crutchlowin ja Iannonen nimet

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *