Etusivu / MotoGP/MotoE / Dovizioso on tuskastunut Ducatin touhuihin – nyt tapetille nostettiin vielä Crutchlowin ja Iannonen nimet
Andrea Dovizioso. Kuva: Ducati Corse

Dovizioso on tuskastunut Ducatin touhuihin – nyt tapetille nostettiin vielä Crutchlowin ja Iannonen nimet

Andrea Dovizioso myöntää, että häntä ottaa juuri nyt rajusti päähän. MotoGP-luokan MM-johto karkasi muiden virheiden vuoksi käsistä Jerezissä ja mikä ikävintä, jatkosopimusta ei ole vieläkään syntynyt Ducatin kanssa.

– En halua puhua yksityiskohdista, mutta sen sanon, että tätä tilannetta ei olisi saanut syntyä, Dovizioso viittaa tahmeisiin jatkosopimusneuvotteluihin.

Dovizioso hylkäsi Ducatin tekemän ensimmäisen sopimustarjouksen. Ymmärrettävästi, sillä Ducati oli tarjonnut nykyiseen kahden miljoonan euron vuosiansioihin sittenkin vain hyvin pientä korotusta.

Dovizioso on tasoonsa nähden vähintään viiden miljoonan mies. Piste.

Ducatin toimitusjohtaja Claudio Domenicali uskoo edelleen vakaasti, että yhteinen taival Dovizioson kanssa tulee jatkumaan myös kaudet 2019 ja 2020.

– Sopimuksessa on kuitenkin aina kaksi osapuolta, Domenicali pyörittelee Corriere dello Sportille.

Ducatin uhkapeliä on jo ehditty ihmetellä suureen ääneen. Jos se haluaa pitää näin kovin kiinni Doviziososta, niin miksi se ei ole sitten valmis maksamaan miehelle sen, minkä tämä ansaitseekin.

Dovizioso ei ole tässä tilanteessa varmasti mielissään niistäkään Domenicalin kommenteista, jotka pääpomo esitti julkisesti Espanjan GP:n jälkeen.

Domenicali kertoi italialaismedialle, että Ducati on kiinnostunut neuvottelemaan myös takavuosien kuljettajiensa, eli LCR Hondan Cal Crutchlowin ja Suzukin Andrea Iannonen kanssa.

Pelkkä taktinen veto neuvotteluasetelmiin Dovizioson kanssa? Luultavasti.

Kaiken järjen mukaan Ducatin tulisi sinetöidä Doviziosoa miellyttävä jatkodiili välittömästi. Todennäköisesti se niin tekeekin.

Dovizioso on huippukuljettaja ja hän on myös sympaattinen kaveri. Näidenkin kavereiden mitta tulee kuitenkin jossain vaiheessa täyteen, kun tarpeeksi yritetään vedettää.

Ducati-pomojen kannattaa pitää visusti mielessään myös se, mitä hallitseva maailmanmestari Marc Marquez Espanjan GP:n yhteydessä totesi. Marquez kertoi, että mikäli hän saisi valita ensi kauden Honda-tallikaverinsa, niin kyseinen herra on joko Dovizioso tai jo entuudestaan tuttu Dani Pedrosa.

Ducatin toimitusjohtaja Claudio Domenicali. Kuva: Ducati Corse

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *