Etusivu / MotoGP/MotoE / Crutchlowille kahden vuoden Honda-sopimus
Cal Crutchlow. Kuva: LCR Honda

Crutchlowille kahden vuoden Honda-sopimus

Spekulointi MotoGP-luokan brittikuljettaja Cal Crutchlowin tulevaisuuden osalta voidaan päättää odotetulla tavalla. Mansaaren mies on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen suoraan HRC:n (Honda Racing Corporation) kanssa ja jatkaa uraansa italialaisen Lucio Cecchinellon johtamassa LCR-tiimissä.

Kuninkuusluokassa myös Yamahalla ja Ducatilla kilpaillut Crutchlow on ajanut Honda RC213V:llä kaudesta 2015 lähtien saavuttaen kaksi voittoa, kaksi kakkossijaa ja kolme kolmatta sijaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä jatkaessamme töitä yhdessä LCR-tiimin ja Calin kanssa kaksi seuraavaa vuotta. Arvostamme tosiaankin heidän tekemäänsä työtä ja halusimme lisätä tätä yhteistyötä solmimalla sopimuksen suoraan Calin kanssa, HRC-pomo Tetsuhiro Kuwata toteaa Hondan tiedotteessa.

LCR-tiimin ja kommenteissaankin suorasukaisen räiskyvänä persoonana tunnetun Crutchlowin paiskima työ korostuu näin ollen entisestään myös Hondan tehdastallin ja sen kuljettajien, eli Marc Marquezin ja Dani Pedrosan apuna.

– Olemme tehneet töitä LCR-tiimissä äärimmäisen rajusti. Kiitän tiimiä ja HRC:tä luottamuksesta ja lupaan antaa täydet sataprosenttia tähän projektiin kuten aina ennenkin, kuittaa Crutchlow.

LCR on operoi kuninkuusluokassa yhden miehen tiiminä, mutta ensi kausi tuonee tähän muutoksen. Moto2-luokassa kilpaileva japanilainen Takaaki Nakagami on vahvasti tyrkyllä tiimin toiseksi kuljettajaksi.

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *