Etusivu / MotoGP/MotoE / ”Älkää epäilkö minua!” MM-kärki Crutchlow toisti sanomansa Austinin GP:n pressitilaisuudessa
Cal Crutchlowstötilaisuudessa. Kuvakaappaus: Dorna

”Älkää epäilkö minua!” MM-kärki Crutchlow toisti sanomansa Austinin GP:n pressitilaisuudessa

MotoGP-luokan MM-sarjaa kahden osakilpailun jälkeen johtava LCR Honda-tiimin Cal Crutchlow on voimiensa tunnossa.

Crutchlow voitti edellisen, ”hullun” kisan Argentiinassa ja toi tuolloin tuimat kasvonsa suoraan kameran eteen terästäen sanomaansa sanoilla ”älkää epäilkö minua!”

Crutchlow jatkoi samalla linjalla, mutta luonnollisesti tuntuvasti rauhallisimmin elein torstaina Austinin GP:n pressitilaisuudessa.

– Kyllä, älkää epäilkö minua, Crutchlow toisti tuon legendaksi painuvan lausahduksensa.

– Onhan tämä hieno tilanne: minä johdan henkilökohtaista ja LCR Honda tiimien MM-sarjaa. Uskon, että ansaitsemme sen. Olemme tehneet fantastista työtä testikaudella ja kahdessa ensimmäisessä kisassa, Crutchlow korostaa kokonaisuuden suurta merkitystä.

Niin, kuka tietää, mitä tulossa on. Voin olla seuraavaksi kisassa vaikka kymmenes.

Kokenut Crutchlow pitää kuitenkin jalkansa visusti maassa voitosta ja MM-johdosta huolimatta. Kuninkuusluokan kärki on huipputasainen ja jopa kymmenkunta kuljettajaa omaa mahdollisuudet podiumille.

– Niin, kuka tietää, mitä tulossa on. Voin olla seuraavaksi kisassa vaikka kymmenes. Mutta kuten sanoin, tiimini on tehnyt upeaa työtä ja askel kerrallaan tässä edetään. Argentiinan kisa oli outo, mutta vauhti siitä huolimatta kohdallaan. Tästä on hyvä jatkaa, vahvisti itseluottamusta uhkuva Crutchlow.

Äärimmäisen fyysisen, 5,5 kilometrin mittaisen Circuit of The Americas-radan pahimpia pomppuja on siloitettu täksi kaudeksi.

– Outo tilanne. Nyt on torstai ja en ole vielä ehtinyt käydä tutustumassa rataan. Pyysimme viime kauden kisan jälkeen pomppujen paikkaamista ja tiettävästi täällä on nyt tehty siltä osin työtä käskettyä. Niin, ja olosuhteethan ovat aina samat kaikille, Crutchlow huikkasi kylmän rauhallisesti.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *