Etusivu / MotoGP/MotoE / ”Aki on managerini. Hän on hyvä. Hän on mukava ja hiljainen!” Ajon räväkkä suojatti Ducatin tehdastiimiin?
Aki Ajon ja Jack Millerin värikäskin yhteistyö käynnistyi jo kauden 2014 alla. Kuva: Red Bull KTM Ajo

”Aki on managerini. Hän on hyvä. Hän on mukava ja hiljainen!” Ajon räväkkä suojatti Ducatin tehdastiimiin?

MotoGP-luokan viime vuoden MM-hopeamitalisti Andrea Dovizioso solmi perjantaina Le Mansissa kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen Ducatin kanssa. Kaikki ennusmerkit viittaavat nyt siihen, että Dovizioson tallikaveri vaihtuu ensi kaudella.

Jorge Lorenzo tekee Dovizioson rinnalta lähtöä Suzukille. Dovizioso ei halua puuttua uuden tallikaverinsa valintaan, mutta antoi silti melko varmalta vaikuttavan vinkin tulevasta Le Mansin Bugatti-radan tuntumassa.

– Jack Miller ja Danilo Petrucci ovat varmaankin ehdolla…, Dovizioso viittasi Ducatin Pramac-tiimin nykyisten kuljettajien suuntaan.

Millerin henkilökohtaisena managerina toimiva Ajo järjesti radalla ja sen ulkopuolellakin tunnetusti varsin räväkän aussikuskin täksi kaudeksi Hondalta Ducatille. Nykyinen sopimus on mallia 1+1.

– Kaikki tietävät, että minulla on optio Ducatin kanssa. Kyse on siis siitä, lunastavatko he sen, Miller muotoili jo Espanjan GP:n aikoihin Crash.netille.

Ja veti sen päälle vielä varmuuden vuoksi tuttuakin tutummat ”millerit”:

– Aki on edelleen managerini. Hän on hyvä. Ette kuule mitään, koska hän on mukava ja hiljainen!

Ducatin tehdastiimin toisen kuljettajan osalta kaiken pitäisi olla näillä näkymin selvillä viimeistään jo kesäkuun alkupuolella, jolloin Italian GP ajetaan huippunopealla Mugellon radalla.

Jack Millerille (43) sattuu ja tapahtuu. Tämä kuva painuu ehdottomien legendojen joukkoon. Kuva: Motogp.com

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *