Etusivu / Moto3 / Video: Taituroiko tässä Ajon tiimin musta hevonen? – Rodeossa ainakin löytyy
Darryn Binderin tyylinäyte Jerezin radalta. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Video: Taituroiko tässä Ajon tiimin musta hevonen? – Rodeossa ainakin löytyy

Aki Ajon johtama Red Bull KTM Ajo-tiimi lähtee alkavalla kaudella Moto3-luokkaan vain yhden, mutta sitäkin räväkämmän kuljettajan voimin. Eteläafrikkalaisen tulokkaan Darryn Binderin vakaana aikomuksena on seurata veljensä ja samoissa väreissä motokolmosten maailmanmestaruuden vuonna 2016 saavuttaneen Bradin jalanjälkiä.

Binder, 20, on jo ehtinyt väläytellä vauhtiaan GP-sarjan pienimmässä luokassa. Hän kapinoi viime kaudella muutamaan otteeseen kärkisijoista, mutta taistelut päättyivät vielä aivan liian usein lipsahduksiin.

Matkaan mahtui toki myös käsittämättömän huimia pelastuksia, kuten alla oleva video Le Mansissa ajetusta Ranskan GP:stä kertoo. Binderin rodeo oli kenties kauden näyttävin.

– Odotan todellakin innolla alkavaa kautta Ajon tiimissä. Tämä tiimi on jo saavuttanut paljon menestystä. Toivon, että he pystyvät auttamaan minut saavuttamaan saman. Tavoitteeni on ehdottomasti seurata Bradin jalanjälkiä. Haluan tulla maailmanmestariksi. Toivottavasti kykenen taistelemaan tittelistä jo tänä vuonna, Darryn julistaa.

Hän päätyi kauden ensimmäisellä, Espanjan Jerezissä ajetulla talliyhdistys IRTA:n virallisella yhteistestijaksolla 23:nneksi 1,540 sekuntia kärjen takana.

Työt jatkuvat samalla estradilla 6.-8.  maaliskuuta. Tuo testijakso merkitsee samalla MM-kenraalia.

– Haluan maailmanmestariksi, Darryn Binder julistaa. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *