Etusivu / Moto3 / Simoncellin tiimin kuljettaja loukkaantui Qatarin GP:ssä
Tatsuki Suzuki ja tiimipäällikkö Paolo Simoncelli. Kuva: SIC58 Squadra Corse

Simoncellin tiimin kuljettaja loukkaantui Qatarin GP:ssä

Edesmenneen MotoGP-luokan kuljettajan Marco Simoncellin nimeä kantava SIC58-tiimi koki ikävän takaiskun Losailin radalla Qatarissa ajettavan MM-sarjan avausosakilpailun ensimmäisessä harjoituksessa.

Moto3-luokassa Honda-pyörillä kilpailevan ja Paolo Simoncellin johtaman SIC58-tiimin japanilaiskuljettaja Tatsuki Suzuki kaatui kohtalokkaasti ensimmäisessä vapaassa harjoituksessa.

Aavikkoradan kymppimutkassa nurin mennyt Suzuki teloi rytäkässä oikean käden värttinäluun ja joutuu jäämään sivuun ainakin kauden ensimmäisestä osakilpailusta.

Suzukin tiimikaverina ajaa italialainen Niccolo Antonelli, joka kilpaili viime kaudella Red Bull KTM Ajo-tiimissä.

Antonelli ajoi perjantain jälkimmäisessä harjoituksessa ja valonheittimien loisteessa hienosti toiseksi rataennätyksen lukemin 2.05,590 alittaneen Jorge Martinin jälkeen. Red Bull KTM Ajo-tiimin Darryn Binder oli 19:s.

– Tämä ei ollut paras avauspäivä. Kukaan ei halua käynnistää Qatarin GP:tä kuten minä tein kaatumalla ensimmäisen vapaan harjoituksen kolmannella kierroksella. Jälkimmäinen harjoitus oli jo aivan toinen tarina. Sain hyvän fiiliksen pyörään ja pääsin lähemmäs sinne, missä minun tulee olla. Olen varma, että jos otamme huomenna vielä uuden stepin, niin kierrosaikani kohenevat tuntuvasti, totesi Binder.

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *