Etusivu / Moto3 / Raju varikkohuhu: Red Bull ei jatka Ajon Moto3-tiimin pääsponsorina
Kuva. Red Bull KTM Ajo

Raju varikkohuhu: Red Bull ei jatka Ajon Moto3-tiimin pääsponsorina

Aki Ajon omistaman suomalaistalli Ajo Motorsportin Red Bull KTM Ajo-tehdastiimit operoivat meneillään olevalla kaudella MotoGP-sarjassa kahdessa luokassa, eli Moto2:ssa ja Moto3:ssa. Yhteistyö jatkuu tältä osin kaudet 2018 ja 2019 motokakkosissa, mutta motokolmosten puolella edessä saattaa olla todella merkittäviä muutoksia.

Viime viikonloppuna ajetun Tshekin GP:n varikkopuheissa nostettiin lähinnä italialaismedian taholta ja tältä osin erityisesti Valentino Rossin kotikaupungin (Radio Tavullia International) suunnalta ”varmana tietona” tapetille se, että tämän kauden tuloksiin Moto3:ssa tyytymätön Red Bull ei jatkaisi enää ensi vuonna GP-sarjan pienimmässä luokassa.

Lähteiden mukaan enrgiajuomajätti keskittyisi jatkossa Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimiin, sekä luonnollisesti edelleen myös kuninkuusluokan Red Bull KTM Factory Racing-tiimiin.

Ajon Moto2-tiimi julkisti lauantaina KTM-yhteistyön jatkumisen lisäksi myös sen, että sen nykyiset kuljettajat, eli portugalilainen Miguel Oliveira ja eteläafrikkalainen Brad Binder jatkavat ensi kaudella.

Moto3-luokan osalta Ajon tiimi ei ole kertonut vielä mitään virallista kaudesta 2018.

Se tosin tiedetään melkoisella varmuudella, että nykykuljettajista italialaisen Niccolo Antonellin sopimusta ei tultaisi uusimaan missään olosuhteissa. Bo Bendsneyder puolestaan etsii töitä Moto2-luokasta.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Ajon Moto3-tiimiin merkittäviä muutoksia kaudella 2018

Upeita suomalaisuutisia: Ajo Motorsport jatkaa kaudet 2018 ja 2019 KTM:n Moto2-luokan tehdastiiminä

Katso myös

Pulkkinen ruudusta 26 kauden päätöskisaan

Patrik Pulkkinen käynnistää ruudusta 26 sunnuntaina Valenciassa ajettavan Moto3-luokan MM-sarjan päätösosakilpailun. Pulkkinen hyvästee samalla Peugeot …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *