Etusivu / Moto3 / Pulkkisen tiimikaveri työnhaussa – 400 000 eurolla pesti Moto2-luokasta?
Patrik Pulkkinen ja Jakub Kornfeil. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkisen tiimikaveri työnhaussa – 400 000 eurolla pesti Moto2-luokasta?

Patrik Pulkkisen nykyisellä tiimikaverilla Jakub Kornfeililla ei ole enää ensi kaudella tilaa saksalaisen Prüstel GP:n riveissä.

KTM:n kalustoon siirtyvä tiimi kilpailee kaudella 2018 Moto3-luokassa Pulkkinen ja italialainen Marco Bezzecchi kuljettajinaan. Kokenut Kornfeil silmäileekin nyt paikkaa Moto2-luokasta.

MM-sarjassa vuonna 2010 debytoineen Kornfeilin, 24, plakkarista löytyy jo 139 GP:tä sarjan pienimmässä luokassa. Aika alkaa olla kypsä tältäkin osin siirtymiselle pykälää ylöspäin.

”Kubajz” Kornfeil ei ole saavuttanut meneillään olevalla kaudella läheskään toivottua tulosta motokolmosissa, mutta menestymättömyys on ollut taitoa enemmän kiinni surkeasta Mahindra-pyörästä.

Tshekkilähteiden mukaan Kornfeil on siirtymässä Moto2-luokan SAG-tiimiin, jossa hän ajaisi MotoGP:n kovimpiin kuljettajiin lukeutuvan Maverick Vinalesin serkun, eli Isaac Vinalesin rinnalla.

Kornfeilin uuden pestin puolesta puhuu hänen mukanaan kiikuttama 400 000 euron suuruinen sponsoripotti, joka on enemmän kuin tervetullut SAG-tiimille.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Pulkkisen kauden 2018 sopimukselle vahvistus – uusi KTM-tiimikaveri tulee Italiasta

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *