Etusivu / Moto3 / Pulkkisen pyörä hyytyi mystisesti kesken parhaan iskun – ”Ihan hyvä kisa silti”
Patrik Pulkkinen oli kaikesta huolimatta varsin tyytyväinen kisaansa Silverstonessa. Kuva: Peugeot Motocycles Saxoprint/GP-Fever.de/F. Kirn

Pulkkisen pyörä hyytyi mystisesti kesken parhaan iskun – ”Ihan hyvä kisa silti”

Patrik Pulkkinen päätyi Silverstonen dramaattisessa Moto3-luokan kisassa 24:nneksi. Parempaankin oli olemassa kaikki saumat, mutta Peugeot MC Saxoprint-tiimin pyörä hyytyi mystisesti hetkeksi keskelle suoraa.

– Johdin ryhmääni, kun pyörässä ilmeni ongelma. Se vain pysähtyi keskelle suoraa ja muut kuljettajat ohittivat minut, ihmetteli Pulkkinen tapahtunutta.

Tiimipäällikkö Florian Prüstel oli luonnollisesti hänkin harmissaan nuorukaisen kohtaamasta teknisestä takaiskusta.

– Harmi, sillä ilman tuota Patrik olisi saattanut yltää 24. sijaa korkeammalle.

Pulkkinen näki positiivisena kaverina kuitenkin kisassa myös paljon hyvää – syystäkin.

– Olen itse asiassa varsin tyytyväinen kisaani. Pystyin parantamaan kierrosaikoja tuntuvasti vapaisiin harjoituksiin verrattuna ja ajoin myös vahvasti ryhmässä. Tuon teknisen takaiskun jälkeen oli tosin hankalaa jatkaa taistelua.

– Tuntumassani ajaneet kuljettajat leikkasivat shikaanin saavuttaakseen ryhmän uudelleen. He saivat siitä tietenkin rangaistuksen ja minä olin ainoa kuljettaja, joka ei sortunut siihen, Pulkkinen viittaa oikomiseen.

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *