Etusivu / Moto3 / Pulkkisen kauden 2018 sopimukselle vahvistus – uusi KTM-tiimikaveri tulee Italiasta
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkisen kauden 2018 sopimukselle vahvistus – uusi KTM-tiimikaveri tulee Italiasta

Patrik Pulkkisen, 16, odotettu jatkaminen kaudella 2018 nykyisessä Saxoprint Prüstel GP-tiimissä on saanut vahvistuksen. Pulkkisen uudeksi tiimikaveriksi tulee italialainen Marco Bezzecchi, joka syrjäyttää suomalaisen rinnalla meneillään olevalla kaudella kilpailevan tshekki Jakub Kornfeilin, 24.

Ensimmäistä kauttaan Moto3-luokassa ajavan Pulkkisen sopimus on mallia 2+1 ja sitä ei horjuta mikään, vaikka varikopuheissa on väläytelty muutakin.

MotoGP-sarjaa hallinnoiva Dorna on myös vahvasti mukana Pulkkisen sopimuksen taustalla KymiRingin kauden 2019 kisaa silmällä pitäen.

Ingo Prüstelin omistama ja tämän pojan Florianin johtama saksalaistiimi ajattaa näin olleen kaudella 2018 Moto3-luokassa kahta todellista talenttia, joista Bezzecchi on jalostunut MM-sarjan mittoihin Valentino Rossin VR46 Academysta.

Bezzecchi kilpailee parhaillaan Pulkkisen tavoin ensimmäistä täysipainoista MM-kauttaan. CIP-tiimin Mahindra-kuljettaja on pystynyt poimimaan talteen neljä MM-pistettä. Bezzecchi on pistänyt toistaiseksi parastaan Assenin kisaviikonloppuna Hollannissa, jossa hän ajoi aika-ajossa viidenneksi ja kisassa sijalle 16.

Jo aiemmin varmistui, että kilpailukyvyltään onnettomaksi muiden rinnalla osoittautunut Peugeot-, eli käytännössä siis Mahindra-pyörä vaihtuu ensi kaudella Prüstel GP :ssä KTM RC250GP:hen. Mahindra vetäytyy tämän kauden jälkeen sarjasta.

Marco Bezzecchi ja tiimipäällikkö Florian Prüstel. Kuva: Peugeot Motocycles Saxoprint/VR46 Riders Academy

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *