Etusivu / Moto3 / Pulkkisella on edessään työntäyteinen viikonloppu GP-sarjan pisimmällä radalla
Patrik Pulkkinen ja hänen datainsinöörinsä sekä mentorinsa Niklas Ajo (oik.). Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkisella on edessään työntäyteinen viikonloppu GP-sarjan pisimmällä radalla

Patrik Pulkkinen, 16, ajaa ensi sunnuntaina uransa 12. MM-osakilpailun, kun MotoGP-sarjan kauden toinen kolmannes umpeutuu Silverstonen radalla Englannissa. Hikeä pukkaa, vaikka helle ei hemmottelekaan keleiltään kalsean tuulisessa saarivaltakunnassa.

– Tämä viikonloppu tietää paljon töitä viimeaikojen vaikeiden kisojen jäljiltä. Olen kuitenkin varma, että voin saavuttaa täältä hyvän tuloksen kovan työnteon ja hyvän keskittymisen kautta, linjaa Peugeot MC Saxoprint-tiimin suomalaiskuljettaja.

Pulkkista odottaa radalla ja sen ulkopuolella iso urakka. Silverstonella on mittaa kunnioitettavat 5,9 kilometriä, eli se on koko GP-sarjan pisin rata.

Täysin tuntemattomaan ei Pulkkisen tosin tarvitse tällä kertaa loikata.

– Silverstone on yksi niistä radoista, jotka ovat minulle entuudestaan tuttuja. Olen kilpaillut täällä kaksi kertaa aiemmin. Pidän radasta ja sen sijainti on hieno, Pulkkinen kuvailee RAF:n aikoinaan lentokenttänään käyttämää aluetta.

Grafiikka: Repsol Media

Katso myös

Aki Ajo pilke silmäkulmassaan: ”Vanhalla miehelläkin tasaisuus on valttia”

Tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Aki Ajo täyttää tänään 50 vuotta. Ajo Motorsportin suuresti arvostettu …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *