Etusivu / Moto3 / Pulkkinen siirtyy KTM:n sarviin
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkinen siirtyy KTM:n sarviin

Moto3-luokan MM-sarjassa ensimmäistä vuotta kilpailevalle Patrik Pulkkiselle, 16, on kantautunut upeita uutisia saksalaisvetoisen tiiminsä taholta. Pulkkinen saa ensi kaudella alleen kilpailukykyisen pyörän PrüstelGP:n solmittua sopimuksen KTM:n kanssa vuodesta 2018.

PrüstelGP kilpailee meneillään olevalla kaudella Peugeot MC Saxoprint-tiimin nimen alla. Peugeot on identtinen pyörä Mahindran kanssa.

Mahindra ei ole enää aikoihin panostanut pyöränsä kehitystyöhön ja se ilmoitti Hollannin TT:n aikoihin Assenissa vetäytyvänsä MotoGP-sarjasta tämän kauden jälkeen.

PrüstelGP:n ja KTM:n välinen odotettu sopimus solmittiin sunnuntaina Saksan GP:n yhteydessä Sahcsenringillä. Neuvotteluja oli käyty jo pitempään.

– Sopimus on tällä erää vuoden mittainen, mutta jos vain mahdollista, haluamme jatkaa yhteistyötä senkin jälkeen, toteaa PrüstelGP:n toimitusjohtaja ja tiimipäällikkö Florian Prüstel.

– Halusimme saada Mahindran ilmoituksen jälkeen selvyyden asioihin mahdollisimman nopeasti myös sponsoreidemme osalta, Prüstel jatkaa.

Pulkkisella on PrüstelGP:n kanssa 2+1 vuoden mallia oleva sopimus. Tiimin toisen kuljettajan, tshekki Jakub Kornfeilin sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Kuva: PrüstelGP

Katso myös

Paalupaikkahirmu voitolla MM-kärkeen – Ajon tiimi pisteille

Jorge Martin tykitti lauantaina Moto3-uransa kymmenennen paalupaikan Austinin Circuit of The Americas-radalla. Mestarisuosikki viimeisteli sunnuntaina …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *