Etusivu / Moto3 / Pulkkinen kylmän viileästi kisarumbasta: ”Ei mitään ongelmaa!”
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkinen kylmän viileästi kisarumbasta: ”Ei mitään ongelmaa!”

MotoGP-sarjassa nuoruuden innolla kilometrejä ja oppia ammentava Patrik Pulkkinen, 16, ei pistäisi pahakseen, vaikka kisoja ajettaisiin useamminkin viikon välein kuten nyt linjalla Mugello-Barcelona.

– Kisasimme viime sunnuntaina Italiassa ja lensimme maanantaina iltapäivällä Espanjaan. Minulle se ei ole ollut mikään ongelma, Peugeot Saxoprint-tiimin suomalaiskuljettaja viittaa tämän kauden ensimmäiseen kisarumbaan, joka sisältää viiden viikon sisään neljä GP:tä.

Toinen ja matkapäivien osalta vieläkin raskaampi reissu on vuorossa syksyllä, kun perinteinen ja todella tiivistempoinen kaukomaiden kiertue kutsuu Japaniin, Australiaan ja Malesiaan.

Pulkkinen ei ole malttanut lepäillä laakareillaan Barcelonassa.

– Olen käyttänyt ajan täällä hyödykseni harjoittelemalla supermotopyörällä.

Katalonian GP:n estradi, eli 4,6 kilometrin mittainen Montmelon rata on Pulkkiselle entuudestaan tuttu. Hän on kisannut ja testannut siellä kertaalleen CEV-sarjan villin kortin kisan merkeissä.

– Odotan innolla sunnuntain kisaa, sillä pidän todellakin tästä radasta. Radan viimeistä sektoria on sittemmin muutettu, mutta olen positiivisilla mielin sen osalta, että pystyn järjestämään täällä hyvän esityksen ja kehittymään edelleen.

Moto3-luokan urakka käynnistyy Kataloniassa tuttuun tyyliin perjantaina ajettavilla kahdella harjoitusjaksolla.

Katso myös

Pulkkinen ruudusta 26 kauden päätöskisaan

Patrik Pulkkinen käynnistää ruudusta 26 sunnuntaina Valenciassa ajettavan Moto3-luokan MM-sarjan päätösosakilpailun. Pulkkinen hyvästee samalla Peugeot …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *