Etusivu / Moto3 / Pulkkinen ihastui ensisilmäyksellä Phillip Islandiin
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkinen ihastui ensisilmäyksellä Phillip Islandiin

Australian GP:n nopea ja upeissa merellisissä maisemissa sijaitseva estradi Phillip Island lukeutuu niihin ratoihin, jotka ovat täysin uusia tuttavuuksia MotoGP-sarjan rookie-kuljettajalle Patrik Pulkkiselle. Suomalaisnuorukainen pitää kuitenkin näkemästään.

Pulkkinen, 16, on tutustunut kävellen 4448 metrin mittaiseen saarirataan, jossa saavutetaan sarjan toiseksi kovimmat keskinopeudet.

– Phillip Island näyttää tämän kauden parhaalta radalta, ihastelee Peugeot MC Saxoprint-tiimin Moto3-kuski.

– Rata on tosi nopea, siellä on jouhevia mutkia ja paljon korkeuseroja. Pidän tämän tyyppisestä radasta ja toivon pystyväni ajamaan hyvän kisan täällä, Pulkkinen jatkaa.

Pulkkinen päätyi viime sunnuntaina säältään painajaismaisessa Japanin GP:ssä sijalle 22.

– Odotan Motegin kisan jäljiltä tuntuvaa parannusta Australiassa. Minulla on ollut ongelmia nopeissa mutkissa ja odotan siinäkin mielessä todella innolla viikonloppua ja mahdollisuutta tulla tältäkin osin paremmaksi.

Phillip Islandilla ajetaan kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu. Pulkkisen osalta neuvottelut jatkuvat ensi vuoden suhteen. Vaihtoehtoina ovat MotoGP-sarja ja Moto3-luokan junioreiden MM-sarja.

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *