Etusivu / Moto3 / Auto törmäsi pyörälenkillä olleeseen Moto3:n huippukuljettajaan – ”Olin shokissa, mutta nyt onneksi kunnossa”
Jorge Martin. Kuva: Team Del Conca Gresini Moto3

Auto törmäsi pyörälenkillä olleeseen Moto3:n huippukuljettajaan – ”Olin shokissa, mutta nyt onneksi kunnossa”

Moto3-luokan ehdottomaan kärkikaartiin lukeutuva espanjalaiskuljettaja Jorge Martin koki kauhunhetkiä torstaiaamun polkypyörälenkillä, kun auto törmäsi häneen. Vimeisimpien tietojen mukaan Martin selvisi onnettomuudesta onneksi ilman vakavampia vammoja.

– Se olisi voinut olla katastrofi, mutta olen nyt kunnossa. Olin shokissa, mutta minulla oli myös paljon onnea matkassa, Martin kuivali tuntojaan sairaalasta käsin.

Yamahan MotoGP-kuljettaja Maverick Vinalesin kanssa viime viikonvaihteena ajetun Misanon kisan jälkeen harjoitellut Martin on motokolmosten MM-pisteissä neljäntenä.

Gresini-tiimin huippunopea kuljettaja on kuitannut meneillään olevalla kaudella komeasti jo kuusi paalupaikkaa, mutta voittotili on vielä avaamatta. Hän on ajanut kertaalleen kakkoseksi ja viisi kertaa kolmanneksi.

Martinin menestystä on syönyt nilkkavamma, jonka vuoksi hän joutui jäämään sivuun Saksan ja Tshekin osakilpailuista.

Martinin mukaan hän kykenee kilpailemaan ensi viikolla kotiyleisönsä edessä ajettavassa Aragonin GP:ssä viimeisimmistä kolhuistaan huolimatta.

Katso myös

Niklas Ajolle mielenkiintoinen Moto3-pesti

Niklas Ajo kulkee tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttaneen isänsä Akin jalanjälkiä. Nuorempi Ajo toimi viime …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *