Etusivu / Moto3 / Aki Ajon kauden 2018 Moto3-tiimit julkistettiin: Darryn Binder kilpailee MotoGP-sarjassa ja Öncün veljekset junioreiden MM-sarjassa
Deniz Öncü (vas.), Can Öncü, Aki Ajo ja Darryn Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajon kauden 2018 Moto3-tiimit julkistettiin: Darryn Binder kilpailee MotoGP-sarjassa ja Öncün veljekset junioreiden MM-sarjassa

Aki Ajon johtamien Moto3-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimien ensi kauden koostumukset on julkistettu.

Tiimi kilpailee MotoGP-sarjan Moto3-luokassa eteläafrikkalainen Darryn Binder kuljettajanaan. Moto3-luokan junioreiden MM-sarjan tiimissä ajavat puolestaan kohutut turkkilaiskaksoset Can ja Deniz Öncü.

– On kunnia saada jatkaa Red Bullin ja KTM:n kaltaisten partnereiden kanssa, Ajo alleviivaa.

Vastaava yhteistyö jatkuu vuonna 2018 myös Moto2-luokassa, jossa Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajina kilpailevat tällä kaudella MM-pronssin pokkaava Miguel Oliveira ja Darryn Binderin isoveli Brad.

– Toivotamme Darryn tervetulleeksi tiimiimme. Hän on ollut jo pitempään osa perhettämme ja viettänyt Bradin myötä paljon aikaa kanssamme. Darryn on laadukas kuljettaja, ja olemme varmoja siitä, että hän pystyy ottamaan ensi kaudella seuraavan askeleen taistellakseen säännöllisesti kärkisijoituksista, Ajo toteaa.

Darryn Binder, 19, on ajanut tähänastisella urallaan 48 GP:tä.

Päättyneellä kaudella Red Bull MotoGP Rookies Cupissa säväyttäneillä Öncün veljeksillä on ikää vasta 14 vuotta. Molemmat ovat todellisia huipputalentteja.

– Meillä on vahva luottamus molempiin. Toivomme, että he jatkavat yhdessä meidän kanssamme kehitystä kuljettajina, mikä on tässä vaiheessa se päätavoite. Tulokset kyllä tulevat kovalla työllä, painottaa Ajo.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: ”Ihmepojat” Aki Ajon talliin?

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *