Etusivu / Moto3 / Aki Ajo pilke silmäkulmassaan: ”Vanhalla miehelläkin tasaisuus on valttia”
Aki Ajo. Kuva. KTM

Aki Ajo pilke silmäkulmassaan: ”Vanhalla miehelläkin tasaisuus on valttia”

Tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Aki Ajo täyttää tänään 50 vuotta. Ajo Motorsportin suuresti arvostettu pomo lukeutuu MotoGP-sarjassa vaikuttavien henkilöiden ehdottomaan raskaaseen sarjaan.

– Ei kai se elämä uuden iän myötä muutu miksikään, aika vanha olo on ollut jo pitkään, mutta toisaalta taas välillä unohtaa minkä ikäinen on, Ajo naurahtaa moottoriliiton tiedotteessa.

Ajon mukaan hän havahtui merkkipäivänsä lähestymiseen vasta viime viikolla.

– Oikein säikähdin, kun huomasin viime viikolla, kun tuo ikä luki jossain. Peiliin katsoessahan sen iän on huomannut jo pitkään, mutta nyt sen tajusi konkreettisesti.

Ajon johtama Red Bull KTM Ajo-tiimi taistelee tällä kaudella peräti kolmesta MM-mitalista. Miguel Oliveira on Moto2-luokan MM-pisteissä toisena ja tiimikaveri Brad Binder kolmantena. Lisäksi Red Bull KTM Ajo johtaa tiimien MM-sarjaa.

Ajo Motorsportin menestys on paalutettu aina tinkimättömän työnteon ja piinkovan ammattimaisen asenteen nojaan. Siitä on hyvä jatkaa.

– Taustalta löytyy kuitenkin tasaisuus. Vanhalla miehelläkin tasaisuus on valttia. Päästään kun on tasainen, niin pärjää paremmin, kun ei tule mietittyä liikaa, Ajo toteaa.

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *