Etusivu / Moto2 / Video: Aki Ajon tiimit urakoivat Barcelonan helteisissä testeissä
Kuva: Red Bull KTM Ajo

Video: Aki Ajon tiimit urakoivat Barcelonan helteisissä testeissä

Aki Ajon johtamat Moto2- ja Moto3-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimit ovat ajaneet kahden päivän mittaisen tiiviin testijakson Katalonian GP:n näyttämöllä Barcelonassa.

Moto2-luokan kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder, sekä Moto3-luokan kuskit Niccolo Antonelli ja Bo Bendsneyder kiersivät Montmelon kuumaa rataa tiistaina ja keskiviikkona.

Molemmet tiimit pääsivät testaamaan paljon erilaisia säätöjä ja samalla myös uusia osia, joita tuotiin jo viime viikonvaihteessa ajettuun Katalonian GP:hen.

MM-kausi jatkuu tiivistempoisena, kun juhannuksena on vuorossa Assenin TT Hollannissa ja heti viikon kuluttua siitä Saksan GP Sachsenringin radalla.

Saksassa tositoimissa nähdään myös KTM:n Mika Kallio, joka ajaa silloin kauden ensimmäisen villin kortin MotoGP-luokan kisansa. Toinen Kallion villin kortin kisa sijoittui Red Bull Ringin radalle Itävaltaan 13. elokuuta.

Kallio ajoi Barcelonassa testiä maanantaista keskiviikkoon.

Katso myös

Ajo Motorsport päätti kauden 2017 mallikkaasti Valencian testeissä

Suomalaistalli Ajo Motorsportin kausi 2017 on päättynyt radalla. Vuoden viimeiset kierrokset ajettiin tiistaina Valencian Ricardo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *