Etusivu / Moto2 / Tuuli huojentuneena Saksaan: ”Sormi on parantunut hyvin ja näin nopeasti”
Niki Tuuli. Kuva: Gold & Goose Photography

Tuuli huojentuneena Saksaan: ”Sormi on parantunut hyvin ja näin nopeasti”

Niki Tuuli on iloinen ja huojentunut mies. Assenissa kovia kokenut ja osittain amputoitu vasemman käden nimetön sormi kestää näillä näkymin kilvanajon tulevana viikonvaihteena Saksan GP:ssä.

– Olen erittäin iloinen siitä, että sormeni on parantunut hyvin ja näin nopeasti. Olin todellakin huolestunut sen osalta, etten pystyisi kilpailemaan Saksassa, SIC Racing-tiimin Moto2-kuski myöntää.

Tuuli kävi maanantaina lääkärin pakeilla Suomessa ja hänelle näytettiin sormen osalta vihreää valoa.

– Minun pitää tietenkin saada vielä virallinen ajolupa kisapaikan lääkäreiltä, mutta kaikki vaikuttaa lupaavalta. Odotan jo innolla pääsyä radalle perjantaina.

Sachsenringin 3,7 kilometrin mittainen rata ei ole Tuulelle täysin uusi tuttavuus.

– Olen ajanut Sachsenringillä kerran aikaisemmin vuonna 2012, joten en muista radasta paljoakaan. Minun pitää vain keskittyä omaan ajamiseen ja tehtävä töitä säätöjen kanssa, jotta pystyn olemaan kierros kierrokselta nopeampi. Haluan parantaa jatkuvasti, Tuuli tähdentää.

Samalla hän alleviivaa myös kärsivällisyyttä.

– Tavoite on aina pisteillä, mutta tällä kertaa minun on oltava hieman kärsivällisempi ja katsoa, miten hyvin pystyn tällä kädellä ajamaan.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *