Etusivu / Moto2 / Tuuli debytoi maltilla Barcelonassa – Ajolla jo nyt hyvät fiilikset kisasta
Niki Tuuli. Kuva: Kuva: Gold & Goose Photography

Tuuli debytoi maltilla Barcelonassa – Ajolla jo nyt hyvät fiilikset kisasta

Niki Tuuli on ajanut uransa ensimmäiset kierrokset Montmelon radalla Barcelonassa. SIC Racing Teamin suomalaiskuljettaja hoiti debyytin kelpo tavalla ja maltilla. Tuuli oli Moto2-luokan ensimmäisissä harjoituksissa 27:s.

Kolmannen Moto2-viikonloppunsa Katalonian GP:n merkeissä käynnistänyt Tuuli kiersi 4,6 kilometrin mittaisen radan nopeimmillaan lukemin 1.45,655.

Kärkeen paineli MM-sarjaa johtava Valentino Rossin suojatti Francesco Bagnaia ajalla 1.44,225. Seuraaville sijoille päätyneet Marcel Schrötter ja Joan Mir jäivät molemmat 0,115 sekuntia Bagnaiasta.

Red Bull KTM Ajo-tiimin Miguel Oliveira ajoi kaksi viikkoa sitten Italian Mugellossa kauden ensimmäisen voittonsa. Ensi vuonna MotoGP-luokkaan siirtyvä Oliveira on kuuden kisan jälkeen pisteissä toisena.

Oliveira kaipaa Barcelonassa ehdottomasti parempaa lähtöpaikkaa kuin aiemmissa kisoissa. Siihen Aki Ajon johtama tiimi juuri nyt panostaa.

– Haemme parannusta uusilla ja erityisesti pehmeämmillä renkailla ajettaessa. Ajoimme taannoin hyvät testit täällä ja Mugellossa. Uskon, että pystymme nyt parempaan aika-ajoissa. Kisasta en ole huolissani, Ajo korosti Dornan haastattelussa.

Oliveira ajoi Katalonian GP:n ensimmäisessä kahdeksanneksi ja tiimikaveri Brad Binder pisti pykälän verran paremmaksi. Binder jäi kärjestä 0,287 ja Oliveira 0,351 sekuntia.

Motogp.com

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *