Etusivu / Moto2 / Tuuli debytoi maltilla Barcelonassa – Ajolla jo nyt hyvät fiilikset kisasta
Niki Tuuli. Kuva: Kuva: Gold & Goose Photography

Tuuli debytoi maltilla Barcelonassa – Ajolla jo nyt hyvät fiilikset kisasta

Niki Tuuli on ajanut uransa ensimmäiset kierrokset Montmelon radalla Barcelonassa. SIC Racing Teamin suomalaiskuljettaja hoiti debyytin kelpo tavalla ja maltilla. Tuuli oli Moto2-luokan ensimmäisissä harjoituksissa 27:s.

Kolmannen Moto2-viikonloppunsa Katalonian GP:n merkeissä käynnistänyt Tuuli kiersi 4,6 kilometrin mittaisen radan nopeimmillaan lukemin 1.45,655.

Kärkeen paineli MM-sarjaa johtava Valentino Rossin suojatti Francesco Bagnaia ajalla 1.44,225. Seuraaville sijoille päätyneet Marcel Schrötter ja Joan Mir jäivät molemmat 0,115 sekuntia Bagnaiasta.

Red Bull KTM Ajo-tiimin Miguel Oliveira ajoi kaksi viikkoa sitten Italian Mugellossa kauden ensimmäisen voittonsa. Ensi vuonna MotoGP-luokkaan siirtyvä Oliveira on kuuden kisan jälkeen pisteissä toisena.

Oliveira kaipaa Barcelonassa ehdottomasti parempaa lähtöpaikkaa kuin aiemmissa kisoissa. Siihen Aki Ajon johtama tiimi juuri nyt panostaa.

– Haemme parannusta uusilla ja erityisesti pehmeämmillä renkailla ajettaessa. Ajoimme taannoin hyvät testit täällä ja Mugellossa. Uskon, että pystymme nyt parempaan aika-ajoissa. Kisasta en ole huolissani, Ajo korosti Dornan haastattelussa.

Oliveira ajoi Katalonian GP:n ensimmäisessä kahdeksanneksi ja tiimikaveri Brad Binder pisti pykälän verran paremmaksi. Binder jäi kärjestä 0,287 ja Oliveira 0,351 sekuntia.

Motogp.com

Katso myös

Niki Tuuli taistelee hammasta purren

Niki Tuuli on sitkeä sissi. Tuulen vasemman käden nimettömästä sormesta jouduttiin amputoimaan osa Assenin kisan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *