Etusivu / Moto2 / Törkykuski Fenati vahvistaa: ”En aja enää koskaan, ryhdyn rautakauppiaaksi!”
Romano Fenati. Kuva: Motogp.com

Törkykuski Fenati vahvistaa: ”En aja enää koskaan, ryhdyn rautakauppiaaksi!”

Misanon Moto2-kisassa 200 kilometrin tuntivauhdissa Stefan Manzin jarrukahvaan hengenvaarallisesti tarttunut törkykuski Romano Fenati on tehnyt ainoan oikean ratkaisun, joka otetaan ilolla vastaan kaikkialla: kilpaura on nyt ikuisiksi ajoiksi ohi.

Italialainen Fenati vahvistaa samalla, että uusi työmaa löytyy hänen isoisänsä omistamasta rautakauppaketjusta, jossa myös hänen äitinsä Sabrina työskentelee.

– Parempi sanoa hyvästi, ikiajoiksi. En tule ajamaan kilpaa enää koskaan. Suljen lopullisesti MotoGP-sarjan oven. Se ei ole enää minun maailmani, Fenati avautuu La Repubblicalle.

Fenatilla tuntuu kuitenkin olevan jostain ihmeen syystä vieläkin vaikea käsittää, mitä hän teki Misanossa. Miehen kommenteissa on yhä selittelyn makua.

– Siellä (MotoGP-sarja) on liian paljon epäoikeudenmukaisuutta. Olin väärässä, se on totuus ja pyydän kaikilta anteeksi, mutta näittekö minun nahkapukuni ja kypäräni kisan jälkeen? Niissä oli paljon mustaa viivaa Manzin renkaasta. Manzi hyökkäsi minua kohtaan kolme kertaa ja myös hän olisi voinut tappaa minut, mistä minua nyt häntä kohtaan syytetään. Kyllä, aioin antaa hänelle opetuksen, mutta en koskaan ajatellut vahingoittaa häntä. Vannon sen.

Huono, todella huono selitys Fenatilta, josta on jopa tehty Riminin syyttäjävirastolle selvityspyyntö mahdollisesta murhayrityksestä.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

MV Agustalla on katsottuna upea kuljettaja sikailijan tilalle

Katso myös

Tässä on tyytyväinen mies! Tuuli: ”Voin olla märissä olosuhteissa korkealla”

Niki Tuuli pisti Moto2-luokassa tähän mennessä parastaan ajamalla Valencian GP-viikonlopun avauspäivän jälkimmäisessä vapaassa harjoituksessa toiseksi …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *