Etusivu / Moto2 / Suomalaistallin kuljettajat kokivat kovia KTM:n kotikisassa
Aki Ajo ja Niccolo Antonelli. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Suomalaistallin kuljettajat kokivat kovia KTM:n kotikisassa

KTM:n kotikilpailu Itävallan Spielbergissä sujui mollivoittoisesti suomalaistalli Ajo Motorsportin Red Bull KTM-tehdastiimeiltä. Neljästä kuljettajasta vain yksi, eli Moto2-luokassa seitsemänneksi sijoittunut Brad Binder ajoi ruutulipulle asti.

Motokolmosissa Ajon tiimin molemmat kuljettajat, Bo Bendsneyder ja Niccolo Antonelli kaatuivat miltei peräjälkeen, kun matkaa maaliin oli vajaat yhdeksän kierrosta.

Motokakkosissa Miguel Oliveira puolestaan koki vastaavan ja kaadon osalta vielä tuntuvasti rajumman kohtalon viisi kierrosta ennen ruutulippua ajaessaan kolmantena.

Oliveira on Ajon kuljettajista meneillään olevalla kaudella ainoa, joka omaa eväät MM-mitaliin.

– Miguelin kaatuminen oli harmi. Onneksi hän näyttää selvinneen siitä ilman vakavia vammoja, vaikka paikat ovatkin kipeinä, tallipäällikkö Aki Ajo toteaa tiiminsä tiedotteessa.

– Kaikesta huolimatta minun on sanottava, että tämä oli positiivinen viikonvaihde. Tänään kisassa molemmat kuljettajat ajoivat mahtavasti. Miguel oli uskomattoman nopea jahdatessaan podiumsijoitusta ja Brad ajoi erittäin hyvän sijoituksen, mikä on posiitiivista, Ajo jatkaa.

Ajo alleviivaa myös sitä, että Itävallan GP-viikonvaihde oli hyvä Moto3-luokassa.

– Lopputulos oli siihen nähden harmillinen. Erityisesti Bo osoitti olevansa erittäin nopea ja tasainen. Maksat siitä kalliisti, jos teet virheen Moto3-luokassa, Ajo viittaa Bendsneyderin kaatumiseen.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Mika Kallio upeasti kymmenes Red Bull Ringillä

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *