Etusivu / Moto2 / Suomalaistallin Bendsneyder siirtyy Moto2-luokkaan ja Tech 3-tiimiin
Bo Bendsneyder ja tiimipäällikkö Herve Poncharal. Kuva: Tech 3

Suomalaistallin Bendsneyder siirtyy Moto2-luokkaan ja Tech 3-tiimiin

Toista kautta Moto3-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimissä kilpailevan hollantilaisen Bo Bendsneyderin, 18, ja Aki Ajon johtaman suomalaistallin tiet eroavat odotetusti tämän kauden jälkeen. Bendsneyder siirtyy ensi kaudeksi Moto2-luokkaan ja ranskalaisen Herve Poncharalin kipparoimaan Tech 3-tiimiin.

Tech 3 julkisti Bendsneyderin sopimuksen Silverstonen Moto3-kisan alla.

– Voin ylpeänä ilmoittaa nuoren hollantilaiskuljettajan Bo Bendsneyderin kanssa solmimastamme sopimuksesta. Olemme seuranneet hänen otteitaan jo muutaman kauden ajan. Bo on todellinen talentti ja hänellä on loistava tulevaisuus edessään, Poncharal pudottelee pakolliset tiiminsä tiedotteessa.

Bendsneyderin nousu Red Bull Rookies Cupin mestarina MM-sarjaan ja Ajon tiimiin merkitsi hänelle unelmien täyttymistä. Nyt vuorossa on toisen unelman toteutuminen.

– Olen todella iloinen saadessani mahdollisuuden kilpailla Tech 3-tiimissä. Unelmani täyttyy noususta Moto2:hteen kahden Moto3-kauden jälkeen. Uskon, että tämä on oikea hetki siirtyä ylöspäin ja hankkia lisää oppia, toteaa Bendsneyder.

Ajon tiimi jatkaa ensi kaudella Moto3-luokassa yhden kuljettajan voimin. Kyseinen kuljettaja on eteläafrikkalainen Darryn Binder. Sopimus on enää julkistamista vailla.

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *