Etusivu / Moto2 / Suomalaistallilla mielenkiintoiset testit Jerezissä
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Suomalaistallilla mielenkiintoiset testit Jerezissä

Suomalaistalli Ajo Motorsportin Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi on käynnistänyt valmistautumisen kauteen 2018 Jerezin radalla Espanjassa ajettavalla yksityistestijaksolla.

Suomalaistalli operoi mielenkiintoisissa merkeissä kaikkien läpikotaisin tuntemalla andalusialaisradalla.

Viime kauden upeasti kolmeen peräkkäiseen GP-voittoon päättänyt Miguel Oliveira näet testaa Jerezissä KTM:n uutta runkoa. Oliveiran vauhti oli välittömästi kohdallaan. Hän oli kaksipäiväisen testijakson avauksen kolmanneksi kiireisin.

Kärkeen karautti Valentino Rossin omistaman VR46-tiimin Francesco Bagnaia ajalla 1.341,873. Toiseksi päätynyt Marc VDS-tiimin Alex Marquez jäi kärjestä 0,293 ja Oliveira 0,441 sekuntia.

Oliveiran tiimikaveri, viime kauden puolestaan kolmeen peräkkäiseen podiumsijoitukseen paketoinut Brad Binder oli viides 0,607 sekuntia pohjista. Oliveira urakoi 76 ja Binder 71 kierrosta.

Jerezissä on mukana myös tukku Moto3-luokan tiimejä. Suomalaistalli ei ole mukana, sillä sen uuden kuljettaja, eli Brad Binderin nuoremman veljen Darrynin vasenta kättä korjailtiin tiistaina tohtori Xavier Mirin pakeilla Barcelonan Dexeus-klinikalla.

Motokolmosten ensimmäisen testipäivän parhaasta vauhdista vastasi kauden 2018 ehdottomien mestarisuosikkien joukkoon lukeutuva Aron Canet.

Moto2-luokan testien tulokset.

* Jerezin testien tulosseuranta.

 

Katso myös

Ajo Motorsport päätti kauden 2017 mallikkaasti Valencian testeissä

Suomalaistalli Ajo Motorsportin kausi 2017 on päättynyt radalla. Vuoden viimeiset kierrokset ajettiin tiistaina Valencian Ricardo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *