Etusivu / Moto2 / Suomalaistalli lähellä nappisuoritusta Malesian GP:n aika-ajoissa
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Suomalaistalli lähellä nappisuoritusta Malesian GP:n aika-ajoissa

Aki Ajon johtaman suomalaistalli Ajo Motorsportin kuljettajat tekivät hienoa työtä Moto2-luokan aika-ajoissa Malesiassa. Viime sunnuntaina upean kaksoisvoiton Australian GP:ssä saavuttaneista kuljettajista Miguel Oliveira ajoi Sepangin radalla toiseksi ja Brad Binder kahdeksanneksi.

MM-pronssista taisteleva Oliveira jäi harmittavasti vain 26 tuhannesosaa kauden toiseksi viimeisen osakilpailun paalupaikasta.

Paalulle pauhasi Valentino Rossin suojatti ja mestaruuden Malesiaan katkolle tuonut Franco Morbidelli ajalla 2.06,406. Binder jäi pohjista 0,503 sekuntia.

Morbidelli ja Oliveira saavat sunnuntain kisan eturiviin rinnalleen kärjestä 72 tuhannesosaa jääneen Fabio Quartararon.

Morbidellin mestaruuden ainoa uhkaaja Thomas Lüthi jäi viidenneksi kaaduttuaan rajusti. Morbidelli peittosi Lüthin 0,187 sekunnilla.

– Fiilis oli tänään tosi hyvä. Olen erittäin tyytyväinen toiseen sijaan. Minusta olemme nyt jopa vähän tasaisempia kuin viikko sitten Australiassa. Huomenna edessä on armoton taistelu, sillä täällä on todella kuuma ja pito vähenee sen myötä. Kaatumisten riski on suuri. Toisaalta sää voi muuttua täällä hetkessä, Oliveira muistuttaa.

Motogp.com

Katso myös

Virallinen vahvistus: Fenatilla ei ole mitään asiaa MV Agustalle

MV Agustan pääjohtaja Giovanni Castiglioni ja Forward Racing-tiimin omistaja Giovanni Cuzari virallistivat maanantaina alkuillasta odotetun …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *