Etusivu / Moto2 / Päänsärkyä suomalaistiimissä – vaihtuuko valta?
Brad Binder, Moto2-luokan "musta hevonen" kaudella 2018?

Päänsärkyä suomalaistiimissä – vaihtuuko valta?

Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimissä saatetaan potea päänsärkyä. Tosin positiivisessa mielessä. Tiimi lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina MM-kauteen ja sitä kenenkään on täysin turha edes yrittää kieltää.

– Odotan, että hän järjestää minulle päänsärkyä, Miguel Oliveira viittaa Speedweekissä tiimikaverinsa Brad Binderin suuntaan.

Viime kauden kolmeen komeaan voittoon päättänyttä Oliveiraa pidetään tiimin ässänä, mutta sisäinen nokkimisjärjestys saattaa hyvinkin muuttua.

Oliveira on varma ja tasaisen nopea kuljettaja. Joskus kenties liiankin fiksu.

Moto3-luokassa maailmanmestaruuden saavuttanut Binder on puolestaan piirun verran räväkämpi ja kuskina tavallaan kiinnostavampi.

Pitää muistaa, että Binderin viime kaudesta meni oikeastaan yli puolet toipilaana leikkausten jälkeen. Viimeiset kolme kisaa hän sitten myhäili yhdessä Oliveiran kanssa podiumilla.

Veikkaus tulee tässä: Binder pistää Oliveiraa päihin alkavalla kaudella.

Miksikö? Siksi, että nollilta liikkeelle lähtenyt KTM:n Moto2-projekti käynnistelee nyt toista kauttaan ja samaa pätee myös Binderin kokemukseen keskiluokasta. Ja mikä tärkeintä, mies on pysynyt nyt ehjänä.

– On hyvä, että tiimistä löytyy vahva kilpailija. Tämä auttaa hallitsemaan vaikeimpia hetkiä ja luo painetta, Oliveira muotoilee osittain erikoisellakin tavalla.

Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Virallinen vahvistus: Fenatilla ei ole mitään asiaa MV Agustalle

MV Agustan pääjohtaja Giovanni Castiglioni ja Forward Racing-tiimin omistaja Giovanni Cuzari virallistivat maanantaina alkuillasta odotetun …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *