Etusivu / Moto2 / Oliveira on toipunut rajusta kaadosta täyteen iskuun
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Oliveira on toipunut rajusta kaadosta täyteen iskuun

Moto2-luokan MM-pisteissä 11 kisan jälkeen neljäntenä oleva Red Bull KTM Ajo-tiimin Miguel Oliveira on toipunut täyteen iskuun Itävallan GP:n rajun kaatumisen jäljiltä.

Oliveira lähtee hakemaan kovalla motivaatiolla revanssia tulevana viikonvaihteena Silverstonen radalla ajettavassa Britannian GP:ssä.

– Olen vakuuttunut siitä, että pystymme tekemään parempaa työtä ja olen erittäin motivoinut Itävallan kaadon jälkeen. Onneksi olen fyysisesti 100-prosenttisessa kunnossa, Oliveira vahvistaa.

Silverstonen 5900 metrin mittainen rata on sarjan pisin.

– Britannian GP merkitsee yleensä varsin tärkeää viikonvaihdetta koko sarjaa ajatellen. Rata on vaikea, se on sarjan mittavin ja sekoitus meilenkiintoisia mutkia kovine jarrutuksineen, Oliveira kuvailee tulevaa työmaataan.

Silverstone on myös rata, jossa pyörän hyvä kääntävyys korostuu.

– Silverstoneen ei ole helppoa löytää täydellisä säätöjä. Siellä voi tehdä toisaalta helposti virheen ja menettää pisteitä, Oliveira jatkaa.

Tiimikaveri Brad Binder liikkuu samoilla linjoilla.

– Rehellisesti sanottuna Silverstone on ollut ratana aina haastava minulle, vaikka olenkin saavuttanut siellä lähivuosina hyviä tuloksia. Toisaalta radan luonne voi olla suosiollinen KTM:lle, sarjassa sijalla 16 nousua tekevä Binder vinkkaa.

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *