Etusivu / Moto2 / Niki Tuuli todella massiivisen yleisön eteen ”kotikisassaan”: Loppuunmyyty!
Niki Tuuli. Kuva: Gold & Goose Photography

Niki Tuuli todella massiivisen yleisön eteen ”kotikisassaan”: Loppuunmyyty!

Niki Tuuli nauttii parhaillaan kotipuolessaan Imatran ajojen upeasta ilmapiiristä katsojan ja pr-miehen roolissa. Todellisen kotikisansa SIC Racing-tiimin Moto2-kuski ajaa puolestaan 2.-4. marraskuuta Sepang International Circuit’illa (SIC) Malesian GP:n muodossa, jossa Imatran miestä odottaa todellakin massiivinen yleisö.

Malesialaiset ovat olleet kauniisti sanottuna MotoGP-hullua kanssa jo pitempään. Osan tästä kunniasta saa myös Ajo Motorsportin tallipäällikkö Aki Ajo, joka on ollut tiiviissä yhteistyössä SIC:n kanssa luomassa MotoGP-kulttuuria Malesiaan.

Sepang hyvästeli viime vuoden jälkeen F1-sarjan suosiolla. F1 ei vetänyt kansaa katsomoihin lähellekään MotoGP:n malliin. MotoGP vei ja F1 vikisi tässä mielessä.

Malesian GP-viikonlopun kolmen päivän – perjantai, lauantai, sunnuntai – yleisömäärä on ylittänyt parhaimmillaan jo peräti yli 160 000 pääsylipun lunastaneen katsojan rajan.

Kaikki ennusmerkit viittaavat jälleen vahvasti siihen, että SIC-tupa on viimeistä paikkaa myöten täynnä myös tämän kauden toiseksi viimeisessä MM-osakilpailussa.

Ainakin Sepangin hulppea pääkatsomo on piukassa. SIC näet vahvisti jo reilut kaksi viikkoa sitten, että sen hulppea pääkatsomo on loppuunmyyty.

Niin, eivät tainneet Tuulen henkilökohtaiset yhteistyökumppanitkaan osata odottaa tähän kauteen lähdettäessä sentään aivan tällaista, eli näin upeaa näkyvyyttä ja vastinetta, mitä he todellisuudessa panostukselleen saavat!

Tuuli toipuu parhaillaan Hollannin TT:n harmillisesta sormivammastaan. Kausi jatkuu viikon kuluttua Sachsenringin radalla Saksassa. SIC Racing-tiimi ei ole vielä vahvistanut Tuulen tilannetta Saksan GP:n osalta.

Toivotaan parasta.

Kuva: Sepang International Circuit (SIC).

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *