Etusivu / Moto2 / ”Niki on taistelija” – tallipomolta vuolaat kehut Tuulille
Tallipäällikkö Johan Stigefelt (vas.) ja Niki Tuuli. Kuva: Petronas Sprinta Racing

”Niki on taistelija” – tallipomolta vuolaat kehut Tuulille

Niki Tuuli avasi Moto2-luokan MM-pistetilinsä Thaimaan osakilpailussa ajamalla Buriramin radalla sijalle 15. Se ei jättänyt ketään kylmäksi, ei varsinkaan Petronas Sprinta Racingin ruotsalaista tallipäällikkö Johan Stigefeltiä.

Tuuli tuli motokakkosiin kesken kauden Supersport-luokan MM-sarjasta. Ei, se ei ole tosiaankaan mikään helppo hyppy tuntemattomaan piinkovasta kilvanajajasta huolimatta.

– Luokka ei ole helppo rookie-kuljettajalle, joten toteuttaa tämä näin lyhyessä ajassa on mahtava saavutus, Stigefelt alleviivaa pistetilin korkkaamista.

Tuuli käynnisti Thaimaan GP-viikonvaihteen loistavasti ajamalla ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa seitsemänneksi vain vajaat kolme kymmenystä pohjista. Aika-ajoissa homma ei toiminut ja Tuuli joutui tyytymään sijaan 28. Hän tiesi kuitenkin, että vauhtia jäi varastoon. Ja niin tiesi myös Stigefeltkin.

–  Aika-ajo oli meille kaikille pettymys, koska tiesimme, että Nikillä on hyvä vauhti, jonka hän tänään osoitti. Olen todella iloinen siitä, että Niki saavutti tänään pisteen. Se oli upea kisa häneltä, Stigefelt suitsuttaa.

Stigefelt alleviivaa samalla Tuulin tinkimätöntä työmoraalia.

– Niki näytti kaikille olevansa taistelija ja hän ei anna koskaan periksi. Hän on työskennellyt todella lujasti tiiminsä kanssa ja he kaikki todellakin ansaitsevat tämän.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *