Etusivu / Moto2 / MV Agustalla on katsottuna upea kuljettaja sikailijan tilalle
Kokenut Mattia Pasini on vahvoilla MV Agustan puikkoihin kaudella 2019. Kuva: Motogp.com

MV Agustalla on katsottuna upea kuljettaja sikailijan tilalle

Misanon Moto2-kisassa hengenvaarallisesti sikailleella Romano Fenatilla ei ole ensi kaudella mitään asiaa MV Agustalle ja tuskinpa enää muuallekaan. Hyvä niin. MV Agustalla ja Forward Racing-tiimillä on jo katsottuna uuteen Moto2-projektiinsa upea kuljettaja ja tunnetusti piinkova taistelija Mattia Pasinin tutussa hahmossa.

Kokenut italialaiskuljettaja Pasini, 33, kilpailee meneillään olevalla kaudella Mika Kallionkin takavuosien työnantajiin lukeutuneen Itraltrans-tiimin sinisissä väreissä.

Pasinilla ei ole kuitenkaan sopimusta kaudesta 2019 ja jo pitempään on ollut tiedossa, että MV Agusta on kiinnostunut miehen palveluista.

MV Agustalla ja Forward Racingilla alkaa tulla Fenatin sikailun jälkeen jo kiire pestuumarkkinoilla ja varikkohuhuissa pidetään nyt miltei selviönä, että Pasini poimitaan nopeasti talteen legendaarisen italialaisvalmistajan riveihin.

MotoGP-sarjaan 42 vuoden tauon jälkeen palaavalla MV Agustalla on listallaan toki muitakin nimiä. Yksi heistä on Moto3-luokassa tällä kaudella kilpaileva Pasinin ja Fenatin maanmies Fabio Di Giannantonio. Gresini-tiimissä kilpaileva Di Giannantonio on sarjan pienimmän luokan MM-pisteissä parhaillaan kolmantena.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Virallinen vahvistus: Fenatilla ei ole mitään asiaa MV Agustalle

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *