Etusivu / Moto2 / MotoGP-sarjan tiimi konkurssin partaalla
Forward Racingin pomon Giovanni Cuzarin ympärillä kuohuu jälleen. Kuva: Motogp.com

MotoGP-sarjan tiimi konkurssin partaalla

Moto2-luokasta kantautuu huolestuttavia uutisia. Viime vuosina monissa liemissä kiehautetun ja veropetoksista syytetyn Giovanni Cuzarin omistama Forward Racing on italialaislähteiden mukaan konkurssin partaalla.

Mikäli uhkakuva toteutuu, niin ensimmäisenä vasaran alle menee Forward Racingin Moto2-tiimi.

Tiimin kuljettajakaksikko vaihtui täksi kaudeksi, kun Valentino Rossin velipuoli Luca Marini siirtyi VR46:n riveihin ja Lorenzo Baldassarri vielä viime vuonna kuninkuusluokassa kisanneen Hector Barberan rinnalle Pons Racingiin.

Cuzari pestasi lähtijöiden paikalle Stefano Manzin ja Eric Granadon, jotka uhkaavat nyt jäädä työttömiksi.

Jo aiemmin, eli joulun aikoihin vahvistui, että Kiefer Racingin tulevaisuus on vaakalaudalla motokakkosissa. Venäläinen sijoittaja sulki viime hetkillä rahahanat ja tiimin sopimus KTM-pyöristä jäi tekemättä.

Kiefer Racingia pyritetään pelastamaan Saksassa mm. kansalaiskeräyksellä, jolla aiotaan varmistaa Domi Aegerterille paikka ensi kauden sarjaan.

Sen sijaan Aegerterin tiimikaveri, Moto3-luokan vuoden 2012 maailmanmestari Sandro Cortese silmäilee toiveikkaasti suomalaistalli Kallio Racingin ja Supersport-luokan MM-sarjan suuntaan.

Kansainvälisen moottoriliiton FIM:n viime vuoden puolella julkaisema Moto2-luokan MM-sarjan lista piti sisällään 18 tiimiä ja 33 kuljettajaa Kiefer Racing ja Forward Racing mukaan luettuna.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Mika ja Vesa Kallio haluavat Ajo Motorsportin ex-maailmanmestari Cortesen Kallio Racing-tiimiin
Mika Kallio: ”Olisi mahtavaa saada Cortese tiimiin”

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *