Etusivu / Moto2 / Mika Kallio vauhditti maailmanmestarin tuloa Kallio Racingiin – Sandro Cortese pitää diiliä jo käytännössä selviönä

Mika Kallio vauhditti maailmanmestarin tuloa Kallio Racingiin – Sandro Cortese pitää diiliä jo käytännössä selviönä

Moto3-luokan vuoden 2012 maailmanmestarin Sandro Cortesen kilpailemista Kallio Racingin riveissä pidetään ainakin Saksassa jo miltei selviönä. Supersport-luokan MM-sarjaan kovaa kyytiä siirtyvä Cortese testaa suomalaistallin Yamahaa näillä näkymin 24.-26. tammikuuta Espanjan Jerezissä.

Cortesen ja Kallio Racingin kuviossa kyse on 150 000 euron budjetista, jonka kattamiseen kuljettajan on osallistuttava omien sponsoreiden muodossa.

Mika ja tallipäällikkö Vesa Kallio ovat paiskineet tältä osin töitä omalla tahollaan ja Cortese kuumeisesti puolestaan kotimaansa Saksan suunnalla. Kiirettä on pitänyt viime päivinä.

– Ymmärrän, että Sandro ei voi löytää sponsoreita kymmenen päivän sisään. Olemme siksi ehdottaneet Sandrolle, että hän takaisi meille tietyn summan, esimerkiksi kolmanneksen kokonaisuudesta, jonka jälkeen voimme käynnistää yhteisen projektin ja pyrkiä saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset etsien samalla rahoitusta, Mika Kallio muotoilee Speedweekille.

Cortese kertoo olleensa yhteydessä mm. Yamahan Saksan maahantuojaan ja sen uuteen päällikköön Marcel Driesseniin.

– Minulla on ollut yhteyksiä myös muihin yrityksiin, mutta mitään konkreettisia sitoumuksia ei ole vielä olemassa. Kunhan ensimmäisen sponsorisopimus varmistuu, niin voimme aloittaa tämän projektin, Cortese kertoo vakuuttuneena kilpailemisistaan Kallio Racingin riveissä.

Cortese saavutti Moto3-luokan historian ensimmäisen, eli vuoden 2012 maailmanmestaruuden Ajo Motorsportin väreissä. Hän voitti silloin viisi osakilpailua ja saavutti kaiken kaikkiaan 15 podiumsijoitusta.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Nyt se on varmaa: Cortese yhä vahvemmilla Kallio Racingiin – Aegerter sittenkin KTM:llä Moto2-luokkaan
Mika Kallio: ”Olisi mahtavaa saada Cortese tiimiin”
Mika ja Vesa Kallio haluavat Ajo Motorsportin ex-maailmanmestari Cortesen Kallio Racing-tiimiin

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *