Etusivu / Moto2 / ”Käsi on todella kipeä!” Niki Tuuli vetäytyy Saksan GP:stä
Niki Tuulen osalta Saksan GP jäi harmittavan lyhyeen malesialaistiimin uusissa väreissä. Kuva: Petronas Sprinta Racing

”Käsi on todella kipeä!” Niki Tuuli vetäytyy Saksan GP:stä

Niki Tuuli joutuu vetäytymään Saksan GP:stä. Tuulen vasemman käden nimettömästä sormesta amputoitiin osa rajun kaadon seurauksena 12 päivää sitten Hollannissa. Tuuli ajoi perjantaina taistellen Moto2-luokan molemmat harjoitukset Sachsenringin radalla, kunnes kipu kävi kestämättömäksi.

Tuuli päätyi harjoitusten yhdistetyllä tuloslistalla sijalle 32. Hän jäi 3,7 kilometrin radalla pohja-ajasta 2,744 sekuntia.

– Käsi tuntui toimivan ihan hyvin Sachsenringille tullessani, mutta heti kun pistin hanskan käteen, niin kivut olivat todella kovat. En pystynyt käyttämään kytkintä lainkaan. Lisäksi täällä on paljon vasemmalle taittavia mutkia ja ne olivat minulle tosi vaikeita, koska en pystynyt pitämään kahvasta kiinni siten, kuin olisi pitänyt, Petronas Sprinta Racingin suomalaiskuljettaja kertoo SIC-tiimin tiedotteessa.

– Olen todella pettynyt, sillä halusin niin kovasti ajaa täällä. Minusta tuntuu, että olen ottanut askeleen taaksepäin, sillä nyt minulla olisi ollut aika tehdä todella hyvää työtä sen sijaan, että minun tulee keskittyä toipumiseen Brnoon. Olen erittäin pahoillani tiimini puolesta ja haluan osoittaa heille ison kiitoksen tuesta, Tuuli jatkaa.

Tshekin GP ajetaan Brnon radalla kesätauon jälkeen 5. elokuuta.

Kuva: Petronas Sprinta Racing

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *