Etusivu / Moto2 / Kallio Racingin ässää houkutellaan kesken kauden MotoGP-sarjaan
Sandro Cortese. Kuva: worldsbk.com

Kallio Racingin ässää houkutellaan kesken kauden MotoGP-sarjaan

Suomalaistalli Kallio Racingin riveissä Supersport-luokan maailmanmestaruudesta taistelevaa saksalaiskuljettajaa Sandro Cortesea houkutellaan kesken kauden takaisin Moto2-luokan MM-sarjaan. Cortese antaa kuitenkin onneksi ymmärtää, että pääpaino on ja tulee tämän kauden pysymään Supersportin puolella.

Cortese toki myöntää, että hän on ollut yhteydessä Herve Poncharalin Tech3-tiimiin ja Johan Stigefeltin kipparoimaan SIC-tiimiin. Tech3:n Moto2-kuskeista Remy Gardner on loukkaantuneena ja SIC:n Zulfahmi ”Fahmi” Khairuddin päätti heittää pyyhkeen kehään kauden neljän ensimmäisen MM-osakilpailun jälkeen.

Cortesen osalta olisi siis kyse enemmänkin tuurauskeikoista Moto2-luokkaan. Speedweekin mukaan Cortesen sopimus Vesa Kallion johtaman Kallio Racingin kanssa sallii keikkaluonteisen kilpailemisen motokakkosissa, jos se ei haittaa kilvanajoa Supersporteissa.

– Kummallakaan Moto2-tiimillä ei ole kuitenkaan olemassa vielä tarkempaa suunnitelmaa varakuljettajan osalta. Kysymys kuuluukin, onko mitään mieltä tehdä tuollaista vierailua Moto2-luokkaan Supersportin MM-sarjan nojalla. Teen mieluummin yhden asian hyvin, kuin kaksi puolittain, Cortese alleviivaa.

– Tech3-tiimi muodostaa kieltämättä kaudella 2019 houkuttelevan paketin KTM-pyörien kanssa, mutta juuri nyt minulle merkitsee voitto Supersporteissa enemmän kuin seitsemäs sija Moto2:ssa, Cortese jatkaa.

Cortese on MM-pisteissä kolmantena ennen sunnuntaina Imolan radalla Italiassa ajettavaa kauden viidettä osakilpailua.

* * *

Niki Tuuli 13:s, Eemeli Lahti 24:s ja Kallio Racingin Sandro Cortese kolmas Supersport-luokan Imolan MM-osakilpailun 2. harjoituksessa.

Worldsbk.com
Worldsbk.com

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *