Etusivu / Moto2 / Kallio Racing Moto2-luokkaan? – Mikalta vahva vinkki
Kuva: Philippe Damiens

Kallio Racing Moto2-luokkaan? – Mikalta vahva vinkki

Nähdäänkö MotoGP-sarjassa tulevaisuudessa kaksi suomalaistallia? Hyvinkin mahdollista, sillä Kallio Racingin tavoitteena on nousta parrasvaloihin siellä jo pitkään loistaneen Ajo Motorsportin rinnalle.

Vesa Kallion kipparoima Kallio Racing kilpailee ensi kaudellakin Supersport-luokan MM-sarjassa, josta odotetaan kovia tuloksia Niki Tuulen lähdöstä huolimatta. Supersportien MM-sarja merkinnee Kallio Racingille kuitenkin enemmän ponnahduslautaa, kuin pysyvää tilannetta.

– Kallio Racing on saavuttanut erinomaisia tuloksia Supersporteissa podiumsijoituksia ja voittoja myöten. Tiimin tavoitteena on myös päästä Moto2-luokan MM-sarjaan, Mika Kallio kertoo italialaissivusto GPOne.comille antamassaan haastattelussa.

KTM:n testikuljettajana töitä painava Mika Kallio toteaa samalla myös sen, että tiimipomon tehtävät saavat jäädä suosiolla niitä jo tähänkin mennessä menestyksekkäästi hoitaneelle Vesalle.

– Haluan kilpailla edelleen ja saavuttaa kuljettajapaikan MotoGP-luokassa. Valentino Rossi on nyt 38-vuotias ja yhä huipulla. Minä olen kolme vuotta nuorempi, joten eiköhän kilvanajolla ole annettavanaan minullekin vielä joitakin kausia.

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *