Etusivu / Moto2 / Kallio Racing Moto2-luokkaan? – Mikalta vahva vinkki
Kuva: Philippe Damiens

Kallio Racing Moto2-luokkaan? – Mikalta vahva vinkki

Nähdäänkö MotoGP-sarjassa tulevaisuudessa kaksi suomalaistallia? Hyvinkin mahdollista, sillä Kallio Racingin tavoitteena on nousta parrasvaloihin siellä jo pitkään loistaneen Ajo Motorsportin rinnalle.

Vesa Kallion kipparoima Kallio Racing kilpailee ensi kaudellakin Supersport-luokan MM-sarjassa, josta odotetaan kovia tuloksia Niki Tuulen lähdöstä huolimatta. Supersportien MM-sarja merkinnee Kallio Racingille kuitenkin enemmän ponnahduslautaa, kuin pysyvää tilannetta.

– Kallio Racing on saavuttanut erinomaisia tuloksia Supersporteissa podiumsijoituksia ja voittoja myöten. Tiimin tavoitteena on myös päästä Moto2-luokan MM-sarjaan, Mika Kallio kertoo italialaissivusto GPOne.comille antamassaan haastattelussa.

KTM:n testikuljettajana töitä painava Mika Kallio toteaa samalla myös sen, että tiimipomon tehtävät saavat jäädä suosiolla niitä jo tähänkin mennessä menestyksekkäästi hoitaneelle Vesalle.

– Haluan kilpailla edelleen ja saavuttaa kuljettajapaikan MotoGP-luokassa. Valentino Rossi on nyt 38-vuotias ja yhä huipulla. Minä olen kolme vuotta nuorempi, joten eiköhän kilvanajolla ole annettavanaan minullekin vielä joitakin kausia.

Katso myös

Hattu päästä tälle taistelijalle: MM-kärki Pasini on ajanut koko uransa voimattomalla oikealla kädellä

Moto2-luokan MM-sarjaa johtava Mattia Pasini on tehnyt ratamoottoripyöräilyn parrasvaloissa monen mielestä miltei mahdottomasta totta. Pasini …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *