Etusivu / Moto2 / Kaaos! – tiimi menettää KTM:n Moto2-pyörät

Kaaos! – tiimi menettää KTM:n Moto2-pyörät

Moto2-luokan Kiefer Racing-tiimi on kaaoksen vallassa.

Kiefer Racing siirtyi jokunen aika sitten entisen brittikuljettaja David Pickworthin valtapiiriin. Tätä edelsivät traagiset tapahtumat, kun tiimipäällikkö Stefan Kiefer menehtyi lokakuussa sydänkohtaukseen Malesian GP:n alla.

Pickworthilla piti olla kaikki valmiiksi pedattuna kauteen 2018: taustalla venäläinen sijoittaja, pyöränä KTM ja kuljettajina Sandro Cortese sekä Domi Aegerter, jotka ovat molemmat takavuosilta tuttuja myös suomalaistalli Ajo Motorsportin riveistä.

Toisin kuitenkin kävi KTM-diilin kalkkiviivoilla.

– Sijoittajan, jonka oli määrä antaa Pickworthille rahat, onkin vetäytynyt ja sen vuoksi KTM-sopimus on kumottu, Aegerter kertoo Autosportille.

– Uskoimme kaksi viikkoa sitten, että kaikki oli ok. Sopimus oli määrä allekirjoittaa tänään tai huomenna KTM:n, kuljettajien, tiimin ja sijoittajan välillä. Se kuitenkin raukesi. Tämä on meille täysin uusi tilanne, mutta olimme tehneet suunnitelma B:n jo kolme viikkoa sitten. Katsotaan nyt, saammeko kaiken nivottua yhteen ja jatkaa työskentelyä yhdessä Kieferin ja luonnollisesti myös KTM:n kanssa, Aegerter jatkaa.

Aegerter on valmis pistämään kaiken likoon omaa palkkaansa myöten.

– Rahaa on nyt löydettävä nopeasti. Tämä on siinä mielessä p*skaa aikaa, että jouluun on vain kolme päivää aikaa ja se vain lisää tässä tilanteessa stressiä. Mutta en anna periksi. Selkeä tavoitteeni on kilpailla Moto2-luokassa KTM:llä ja Kiefer Racingissa, Aegerter julistaa.

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *