Etusivu / Moto2 / Fenatille potkut myös nykyisestä tiimistään – sikailijan ajot on ajettu ainakin tältä kaudelta
Romano Fenati. Kuva: Motogp.com

Fenatille potkut myös nykyisestä tiimistään – sikailijan ajot on ajettu ainakin tältä kaudelta

Misanon Moto2-kisassa sikaillut italialaiskuljettaja Romano Fenati, 22, on saanut potkut myös nykyiseltä Marinelli Snipers-tiimiltään.

Jo aiemmin tänään MV Agustan pääjohtaja Giovanni Castiglioni vahvisti, että hän tekee kaikkensa purkaakseen kaudeksi 2019 Fenatin kanssa solmitun sopimuksen. Fenatille ei näillä näkymin löydy enää tiimiä MotoGP-sarjasta ja hyvä näin.

Fenatille mätkäistiin sunnuntaina kahden GP:n kielto, kun hän oli mennyt kajoamaan hengenvaarallisesti Stefano Manzin pyörän jarrukahvaa 200 kilometrin tuntinopeudessa.

Marinelli Snipers pahoitteli sunnuntai-illan tiedotteessaan tapahtunutta ja irtisanoutui Fenatin tekemisistä. Tänään tiimiltä tuli sitten odotetusti vielä järeämpää tekstiä, joka otetaan MotoGP-piireissä epäilemättä tyytyväisenä vastaan.

– Marinelli Snipers Team lopettaa sopimuksen Romano Fenatin kanssa tästä hetkestä lähtien johtuen hänen epäurheilijamaisesta, vaarallisesta ja vahingoittavasta vaikutuksesta kaiken kaikkiaan, todetaan tiimin tiedotteessa.

– Äärimmäisen pahoillamme huomasimme, että hänen vastuuton toimintansa vaaransi toisen kuljettajan hengen ja sitä ei voi millään tavalla pyytää anteeksi. Kuljettaja (Fenati) ei tästä hetkestä lähtien kilpaile enää Marinelli Snipers Teamissa, tiedote päättyy.

Se päätti suurella todennäköisyydellä myös Fenatin uran. Kukaan ei halua Fenatia enää riveihinsä.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

MV Agustan pääjohtaja purkaa Fenatin sopimuksen: ”Hän ei edusta yhtiömme todellisia arvoja”

MotoGP-kuskit Fenatista: ”Eliniäksi ulos sarjasta, sivuun loppukaudeksi, tämä on riittävä rangaistus”

Fenati sai törkytempustaan vain kahden GP:n rangaistuksen – ”Pakkaa laukkusi ja nähdään ensi vuonna!”

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *