Etusivu / Moto2 / ”Erittäin hyvää työtä!” Tuulelle suitsutusta tiimipomolta
Tässä tykittää Tuuli, Niki Tuuli! Kuva: Gold & Goose Photography

”Erittäin hyvää työtä!” Tuulelle suitsutusta tiimipomolta

Niki Tuuli teki suuren vaikutuksen uuteen tiimiinsä Ranskan GP-viikonlopun aikana. SIC Racingin ruotsalaisen tiimipäällikön Johan Stigefeltin puheista paistaa läpi, että 22-vuotias suomalainen jopa ylitti odotukset.

– Tämä oli ensimmäinen kerta Nikille Moto2-pyörällä, ensimmäinen kerta Le Mansissa, ensimmäinen kerta tässä tiimissä, ensimmäinen kerta Dunlopin renkailla – niin paljon kaikkea erilaisia asioita. Ja aivan varmasti Supersport- ja Moto2-luokan pyörien ero on valtaisa, Stigefelt korostaa.

Tuulen viikonvaihde Ranskan GP:ssä kulki koko ajan nousujohteisesti aika-ajojen hienoista notkahdusta lukuun ottamatta.

– Hän on tehnyt minusta läpi viikonvaihteen erittäin hyvää työtä ja parantunut jokaisessa sessiossa. Aika-ajo oli pienoinen pettymys, sillä hän olisi halunnut siltä parempaa.

Stigefelt tarjoaa Tuulelle täydet pisteet myös kisasta.

– Erittäin hyvä kisa. Hän otti hyvän startin ja taisteli muiden kanssa. Hän taisteli tiensä maaliin myös haastavissa olosuhteissa, sillä oli kuuma, renkaat menettivät pitoa varsin nopeasti ja hänen oli pystyttävä sopeutumaan siihenkin.

Tuuli tuikkasi kisassa sijalle 22.

– Maalintulo ensimmäisessä kisassa 48 sekuntia kärjen takana merkitsee hyvää alkua. Odotamme innolla työn jatkamista Nikin kanssa: jokainen voi nähdä hänen potentiaalinsa ja tietää, että kehitystä tulee seuraavissa kisoissa, tiimipomo Stigefelt tähdentää.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Niki Tuuli hehkuttaa: ”Tämä tiimi on uskomaton!”

Niki Tuuli teki todella tyylikkään Moto2-debyytin!

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *