Etusivu / Moto2 / Aki Ajon Moto2-tiimi loisti Australian GP:n aika-ajossa
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajon Moto2-tiimi loisti Australian GP:n aika-ajossa

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimi teki loistavaa tytötä Australian GP:n aika-ajossa. MM-pronssista kamppaileva Miguel Oliveira lunasti eturivin lähtöpaikan kolmannella sijalla. Tiimikaveri Brad Binder täydensi suomalaistallin loistavaa lauantaita ajamalla neljänneksi.

Paalupaikan – jo kauden viidennen – poimi nimiinsä Mattia Pasini ajalla 1.33,300, josta Oliveira jäi 0,122 ja Binder 0,153 sekuntia.

– Minulla oli todella hyvä fiilis pyörään ja ajamiseen. Olen kuitenkin vähän pettynyt, sillä vauhtini olisi riittänyt vielä parempaankin, mutta edessäni oli hitaampia kuljettajia, Oliveira viittasi session loppupuolen kierroksiin.

– Olen kuitenkin varsin luottavainen kisan osalta, Oliveira vahvisti.

Viime vuoden Moto3-mestari Binderillä on nyt plakkarissaan uransa toistaiseksi paras sijoitus motokakkosten aika-ajoista.

– En olisi tosiankaan voinut enempää pyytää tältä sessiolta. Lähdin parantamaan 20. sijalta ja otin ison harppauksen neljänneksi. Olen erittäin tyytyväinen ja haluan kiittää tiimiä, sillä pyörä toimi tosi hyvin. On hieno fiilis huomata, että kaikki kova työ alkaa kantaa hedelmää. Kisassa pistetään taas kaikki peliin. Minulla ei ole mitään hävittävää ja minulla on silloin myös varaa riskeihin, Binder julisti voimiensa tunnossa.

Kokeneelle Pasinille aika-ajossa pisti rajuimmin hanttiin yllätysmies Marcel Schrötter, joka taipui paalupaikkataistelussa ainostaan seitsemällä tuhannesosalla.

Sarjaa johtava Fanco Morbidelli oli viides 0,195 sekuntia pohjista.

Morbidellin mestaruuden ainoa uhkaaja Thomas Lüthi päätyi kymmenenneksi 0,798 sekuntia kärjestä.

Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo


Motogp.com

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *