Etusivu / Moto2 / Aki Ajolla on 31 miljoonan euron arvoinen mediamagneetti kuljettajanaan!
Aki Ajo ja Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajolla on 31 miljoonan euron arvoinen mediamagneetti kuljettajanaan!

Yhteistyökumppanuus Aki Ajon johtaman Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin ja sen portugalilaisen tähtikuljettajan Miguel Oliveiran osalta ei mene taatusti hukkaan.

Todellakin päinvastoin, sillä viimeisin tutkimus kertoo, että Portugalin parhaaksi urheilijaksi viime vuonna yleisöäänillä valittu Oliveira, 23, on myös ainakin omassa maassaan täysin ylivoimainen mediamagneetti.

Miguel Oliveira on tällä medianäkyvyydellä jokaisen sponsorin unelma.

Medianäkyvyyden hallintaan, mediatietoon ja viestintäpalveluihin erikoistunut yritys Cision on laskenut, mitä Oliveiran ylivertainen näkyvyys – niin sähköisessä-, printti- kuin sosiaalisessakin mediassa – merkitsee rahaksi muutettuna.

Kyllä, ei enempää, eikä vähempää kuin 31 miljoonaa euroa!

– Miguel Oliveira on tällä medianäkyvyydellä jokaisen sponsorin unelma, Andar de Moto-lehti hehkuttaa.

Oliveiran medianäkyvyys singahti tähtitieteellisiin lukemiin viime vuonna, kun hän voitti upeasti kauden kolme viimeistä MM-osakilpailua. Plakkariin kilahti siinä samalla MM-pronssi, joka piti maineikkaan suomalaistallin mitalikannassa.

Oliveira on alkavalla kaudella Moto2-luokan suurin mestarisuosikki. Hän ajaa vuonna 2019 mitä todennäköisemmin MotoGP-luokassa ja KTM:n satelliittitiimin riveissä.

Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *