Etusivu / Moto2 / Aki Ajo tunteet pinnassa: ”Unohtumaton kisa!”
Unohtumaton hetki: Aki Ajo ja Miguel Oliveira päästävät tunteet valloilleen upean voiton jälkeen. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo tunteet pinnassa: ”Unohtumaton kisa!”

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta, mutta suomalaistallin menestysradalla Phillip Islandilla tyylitelty Moto2-luokan komea kaksoisvoitto nousee arvossa miltei niiden rinnalle.

Ajolla, hänen kuljetajillaan Miguel Oliveiralla ja Brad Binderillä kuin koko tiimilläkin oli tunteet vahvasti pinnassa taistelun tauottua Australian GP:ssä.

KTM on ensimmäistä kautta mukana Moto2-luokassa ja menestys on lyönyt jo tähän mennessä monet ällikällä. Aivan näin kovia suorituksia ei uskallettu vielä odottaa, mutta tähän on nyt tultu kiitos tinkimättömän ja määrätietoisen työn.

– Ensimmäinen asia, jonka tämän loistavan kisapäivän jälkeen haluan tehdä on kiittää kuljettajia, KTM:ää, Red Bullia ja kaikkia tiimimme partnereita. Olemme erittäin iloisia saadessamme olla mukana tässä mahtavassa projektissa nyt ja tulevina vuosina, toteaa Ajo.

Voittajaksi ajanut Oliveira on saavuttanut tällä kaudella jo podiumsijoituksia sekä paalupaikkoja, mutta viime vuoden Moto3-mestarille Binderille palkintopallipaikka motokakkosissa oli neitseellinen. Molemmat jatkavat suomalaistallin riveissä myös ensi kaudella.

– Tämä oli unohtumaton kisa. Miguel dominoi koko ajan ja osoitti mahtavaa kehitystä järjestämällä vielä karkumakan. Myös Brad osoitti upeaa kehittymistä taistelemalla todella kovaa podiumsijoituksesta, jonka hän ansaitsi. Tämä tulos on palkinto siitä kaikesta mahtavasta työstä, jota kaikki tässä projektissa mukana olevat ovat tehneet koko kauden ajan, kiittää Ajo.

Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Aki Ajon Moto2-tiimille upea kaksoisvoitto Australian GP:ssä!

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *