Etusivu / Moto2 / Aki Ajo: ”Taistelu tiimien maailmanmestaruudesta jatkuu, olemme erittäin motivoituneita”
Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo: ”Taistelu tiimien maailmanmestaruudesta jatkuu, olemme erittäin motivoituneita”

Aki Ajon johtaman Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Miguel Oliveira varmisti kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa MM-hopean ja hänen rinnallaan ajava Brad Binder -pronssin. Taistelu tiiminen mestaruudesta on kuitenkin yhä avoin ja sen kohtalo ratkaistaan kauden päättävässä trillerissä Valencian Ricardo Tormo-radalla 18. marraskuuta.

Oliveira sijoittui Sepangin kisassa Luca Marinin takana toiseksi ja Binder kahdeksanneksi. Marinin VR46-tiimikaverin Francesco Bagnaian kolmas sija riitti mestaruuden sinetöimiseen.

– Onnittelut Bagnaialle ja hänen tiimilleen. Emme voi kuitenkaan olla pettyneitä kauteemme, sillä olemme varmistaneet toisen ja kolmannen sijan MM-sarjassa, mutta tietenkin haluamme voittaa, Ajo muotoilee.

Red Bull KTM Ajo-tiimillä on 22 pisteen etu puolellaan VR46:een Valenciaan tultaessa.

– Olemme erittäin motivoituneita Valencian osalta. Haluamme saavuttaa siellä hyvän tuloksen ja taistella tiimien maailmanmestaruudesta, Ajo tähdentää.

Oliveira teki Sepangissa kaikkensa siirtääkseen myös henkilökohtaisen mestaruuden ratkaisun Valenciaan.

– Miguel ajoi mahtavan kisan. Miguel taisteli loppuun asti voitosta, koska se oli hänen viimeinen mahdollisuuteensa pitää mestaruus avoimena Valenciaan tultaessa. Ikävä kyllä, huolimatta hänen upeasta esityksestään, se ei ollut mahdollista, toteaa Ajo.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Aki Ajon tiimille MM-hopeaa ja – pronssia – Bagnaiasta Moto2-luokan maailmanmestari

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *