Etusivu / Moto2 / Aki Ajo solmi jatkosopimuksen maailmanmestarin kanssa
Brad Binder jatkaa Aki Ajon riveissä kauden 2019. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo solmi jatkosopimuksen maailmanmestarin kanssa

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi julkisti lauantaina Saksan GP:n yhteydessä odotetun jatkosopimuksen. Eteläafrikkalainen Brad Binder jatkaa tiimissä kaudella 2019. Binder saavutti suomalaistallin riveissä Moto3-luokan maailmanmestaruuden kaudella 2016.

Binder ajaa nyt toista kautta Moto2-luokassa portugalilaisen Miguel Oliveiran rinnalla. Oliveira siirtyy ensi kaudella MotoGP-luokan uuteen KTM Tech 3-tiimiin. Oliveiran paikan Ajon Moto2-koostumuksessa ottaa motokolmosissa vielä tämän kauden kilpaileva espanjalainen Jorge Martin.

– Olen erittäin iloinen, että voimme vahvistaa Bradin (Binder) jatkavan meillä yhden vuoden lisää. Yhteistyömme on sujunut tähän mennessä erittäin menestyksekkäästi. Tämä on meille jo viides vuosi yhdessä, tallipäällikkö Aki Ajo tähdentää.

– Brad on kuljettaja, jonka kanssa on helppoa työskennellä ja olen varma, että hän on yksi sitoutuneimmista kuljettajista varikolla. Hän haluaa aina parantaa ja se on se tärkein seikka kuljettajana kasvaessa. Ensi kausi tuo tullessaan monia haasteita, mutta yhdessä Bradin ja Jorgen (Martin) olemme valmiita kohtaamaan ne ja vastaamaan niihin, Ajo jatkaa.

Binderille kausi 2019 jää suurella todennäköisyydellä viimeiseksi motokakkosissa. Uudet haasteet odottavat sen jälkeen vuoroaan kuninkuusluokassa.

– Tämä uusi allekirjoittamamme sopimus on fantastinen. Jatkan todella innokkaasti yhden vuoden Red Bull KTM Ajo-tiimissä, joka on jo viides heidän kanssaan!, Binder hihkuu.

– Minulla on vielä tekemättömiä töitä Moto2:ssa. Minua motivoi taas saada koko tehdastiimi tuekseni. Tätä halusin ja on hienoa olla osa tätä perhettä, Binder tähdentää.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *