Etusivu / Moto2 / Aki Ajo pestasi paalupaikkahirmun
Jens Hainbach (vas.), Jorge Martin, Pit Beirer ja Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo pestasi paalupaikkahirmun

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi on vahvistanut odotetun sopimusuutisen: espanjalaiskuljettaja Jorge Martin korvaa ensi kaudella KTM:n puikoissa kuninkuusluokkaan siirtyvän portugalilaisen Miguel Oliveiran. Martin tunnetaan todellisena paalupaikkahirmuna ja hän majailee suurimpana mestarisuosikkina Moto3-luokan MM-pisteissä parhaillaan toisena.

– Olen erittäin innoissani siitä, että saamme huippukaverin Moto3-luokasta meidän Moto2-koostumukseemme. Minusta Jorge on yksi suurimmista lahjakkuuksista. Olen innostunut toivottamaan hänet tervetulleeksi KTM-perheeseen, toteaa tallipäällikkö Ajo.

Martinille kaudet 2019 ja 2020 kattava sopimus suomalaistalli Ajo Motorsportin, KTM:n ja Red Bullin kanssa oli luonteva ratkaisu.

– Tämä on minulle tärkeä siirto urallani ja olen todella iloinen tästä sopimuksesta. Tuskin maltan odottaa yhteistyön alkamista. Haluan oppia luokasta niin paljon kuin mahdollista ensimmäisellä kaudellani ja nousta toisella kärkeen, Martin valottaa suunnitelmiaan.

Martin nousi aikoinaan MotoGP-sarjaan Red Bull Rookies Cupin kautta.

– Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme tämän kuljettajan takaisin! Jorgen tulo Moto2-luokkaan on taas yksi virstanpylväs meille, koska hän on todellinen lahjakkuus. Olen todella iloinen siitä, että Jorge on meidän puolellamme: hän olisi liian kova yhtenä vastustajanamme!, Ajon panostava kehuva KTM:n kilpailutoimintaa johtava Pit Beirer lataa.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *