Etusivu / Moto2 / Aki Ajo: ”Olen luottavainen, tulemme vielä”
Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo: ”Olen luottavainen, tulemme vielä”

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi ei ole ollut viime aikoina aivan odotetussa iskussa, vaikka Miguel Oliveira onkin viiden osakilpailun jälkeen MM-pisteissä hienosti toisena ja tiimikaveri Brad Binder yhdeksäntenä.

Tallipomona jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut kokenut Ajo ei ole kuitenkaan huolissaan. Hän tietää, että parempaa on luvassa.

– Haemme nyt säätöjä ja hyviä lähtökohtia iltapäivän aika-ajoon. Olen luottavainen, vaikka kilpailu onkin tässä luokassa todella kova, Ajo totesi Dornan haastattelussa Italian GP:n 3. vapaan harjoituksen alkupuolella.

Oliveira ja Binder eivät ole pystyneet saavuttamaan toivottua tulosta aika-ajoissa. Oliveira totesi perjantaina Mugelossa ajettujen  harjoitusten jälkeen, että se suurin ongelma on yhä olemassa: vauhtia ei vain tunnu löytyvän tarpeeksi uusisilla renkailla ajettaessa. Kisavauhti on kohdallaan, mutta lähtöruutuja pitää saada ehdottomasti lähemmäs kärkeä.

Oliveira päätti viime kauden komeasti kolmeen peräkkäiseen voittoon ja Binder nousi podiumille yhtä monta kertaa.

– Viime kauden loppu sujui hyvin ja emme ole vielä nyt yltäneet samaan. Mutta kuten sanoin, olen luottavainen ja tulemme vielä. Ajoimme alkuviikolla myös varsin hyvät testit Barcelonassa, Ajo alleviivaa.

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *