Etusivu / Moto2 / Aki Ajo: ”Olemme pettyneitä, mutta emme anna koskaan periksi”
Francesco Bagnaia (vas.), Miguel Oliveira ja Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo: ”Olemme pettyneitä, mutta emme anna koskaan periksi”

Tallipäällikkö Aki Ajo puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Moto2-luokan kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder ajoivat Thaimaan GP:ssä sijat 3 ja 4, mutta tällä kertaa ne maistuivat katkerilta pettymyksiltä.

– On selvää, että kolmas ja neljäs sija eivät ole huonoja tuloksia, mutta rehellisesti sanottuna olemme pettyneitä, koska hävisimme pisteitä mestaruustaistelussa, Ajo myöntää.

Kilpailun voittoon viiletti Valentino Rossin omistaman VR46:n MM-kärki Francesco Bagnaia ennen tiimikaveriaan Luca Marinia. Marini jäi voittajasta 1,512, Oliveira 1,651 ja Binder 1,808 sekuntia.

Bagnaia johtaa sarjaa ennen neljää viimeistä osakilpailua pistein 259. Ero kakkosena olevaan Oliveiraan kasvoi 28 pisteeseen. Binderin 157 pistettä oikeuttavat kolmanteen sijaan.

Red Bull KTM Ajo johtaa silti yhä tiimien MM-sarjaa lukemin 388-363 Sky Racing Team VR46:ää vastaan.

Tallipomo Ajo myöntää, että Thaimaasta odotettiin enemmän.

– Odotuksemme kisan osalta olivat varsin korkealla. Kun vastustajat lyövät meidät, niin on syvällisen analyysin paikka siitä, mitä tapahtui ja mitä voimme oppia tästä tulevaisuutta ajatellen. Joka tapauksessa kisoja on vielä jäljellä ja emme anna koskaan periksi.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *